Keskluku paigaldus.
-
- kasutaja
Keskluku paigaldus.
kellegil kesklukku on müüa?Ja mis aastast see kesluku valmidus olemas peaks olema et uksepostides juhtmed olemas jne??
-
- aktivist
Re: Keskluku paigaldus.
Keskluku süsteemi küll ei paku ,See kas konkreetsel masinal juhtmed on või ei ole tuleb järgi vaadata. Kui soov aretama hakata soovitan süsteem ise maha võtta, siis saad koos juhtmetega ja on kindel et see ka tööle hakkab.
Keskluku süsteem muutus !990a. enne oli elektrimagnetiga.
Keskluku süsteem muutus !990a. enne oli elektrimagnetiga.
tegelikult oli see 1987kalevipoeg kirjutas: Keskluku süsteem muutus !990a. enne oli elektrimagnetiga.

Sierra 1,8 TD 1991 - müüdud
olen mk2-l ka näind vanatüüpi keskluku teemat aga vb oli ise paigaldatud..Shmel kirjutas:tegelikult oli see 1987kalevipoeg kirjutas: Keskluku süsteem muutus !990a. enne oli elektrimagnetiga.
Vw Passat 1.9TDI 02`
Audi 80 1.6 86´
Audi 80 1.6 85`
Ford Sierra 2.0 85´
Audi 80 1.6 86´
Audi 80 1.6 85`
Ford Sierra 2.0 85´
Olen paigaldanud kesklukusüsteemi. Vaja on selleks mootoritega lukusteid. Ise hakata aretama mingisugust poes müüdavat universaalset keskluku süsteemi ei ole mõtet. Olen ka seda proovinud.
Juhtmed vedasin ise. Skeemid leiab netist (või küsi minult/kellegilt) ja midagi kaelamurdvat seal ei ole. Kui lukusteid/mootoreid ostad, vaata et oleks mõlema poole pistikud olemas ja kui tagumiste uste ja postide vahel kummi kõrisi pole siis muretse need ka kohe. Mingisugust juht moodilid ka ei ole, vähemalt nendel uuematel variantidel.
Juhtmed vedasin ise. Skeemid leiab netist (või küsi minult/kellegilt) ja midagi kaelamurdvat seal ei ole. Kui lukusteid/mootoreid ostad, vaata et oleks mõlema poole pistikud olemas ja kui tagumiste uste ja postide vahel kummi kõrisi pole siis muretse need ka kohe. Mingisugust juht moodilid ka ei ole, vähemalt nendel uuematel variantidel.