kasvõi homme,kolmapäeval või siis neljapäeval, mul juba lennuväljal ühes kohas rada kah sisse sõidetud
vaba teema, kuid jääme viisakaks
Ähh ma just Võrust tulin, seal kõik lumine, teed lumised, kodus siin kõik lumine.
Kui teil lumi ära seal põhjas ja läänes sulab siis öelge, teen pilte ja saadan teile meilile
Nüüd uue digika omanik

Loodame et JÕULU LAUPÄEV on lumine vähemalt.
Kui teil lumi ära seal põhjas ja läänes sulab siis öelge, teen pilte ja saadan teile meilile
Nüüd uue digika omanik
Loodame et JÕULU LAUPÄEV on lumine vähemalt.
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
Piraatlus ja blaa-blaa on see. Börsis vahepeal oli kuulutused et teostame modifitseerimist jne aga hetkel kursis sellega pole, terved nö elektroonika remondid tegid selliseid töid. Arvan et külata elektroonika paranduspunkte, mõni ikka paneb selle kivikese ära.
Kui kunagi müümahakkad x-boxi siis ära kuulutusesse jumalaeest kirjuta et moditud on, muidu võivad seadusesilmad sind uksetaga tervitada.
Kui kunagi müümahakkad x-boxi siis ära kuulutusesse jumalaeest kirjuta et moditud on, muidu võivad seadusesilmad sind uksetaga tervitada.
Eile õhtul, kui võrust tulin, kottpime oli õhtul mingi 6 ajal.
Igatahes minuees liikles nissan primera või oli almera, asja point oli see et tüüp sõitis mingi 80nega, endal vilkusid AINULT ohutuled, st mitte ükski teine tuli eipõlenud. Sõitis tüüp keskmise joonejärgi ja aegajalt suht vingerdas kah.
Sellised on suhteliselt ohtlikud, veidiaega pärast seda kui ma temast möödasõitnud olin jooksis teepeale jänes, kes tulesid nähes kohe tagasipööras ennast muidugi.
Et siis selliseid tegelasi siis liigub, sõidab kellegi surnuks veel kuna nähtavust ju ohukatega pole. Proovige ise, tundejärgi peab sõitma siis.
Igatahes minuees liikles nissan primera või oli almera, asja point oli see et tüüp sõitis mingi 80nega, endal vilkusid AINULT ohutuled, st mitte ükski teine tuli eipõlenud. Sõitis tüüp keskmise joonejärgi ja aegajalt suht vingerdas kah.
Sellised on suhteliselt ohtlikud, veidiaega pärast seda kui ma temast möödasõitnud olin jooksis teepeale jänes, kes tulesid nähes kohe tagasipööras ennast muidugi.
Et siis selliseid tegelasi siis liigub, sõidab kellegi surnuks veel kuna nähtavust ju ohukatega pole. Proovige ise, tundejärgi peab sõitma siis.
-
karvaendel
- kasutaja
See viimane video sellest sierra 2.0iS turboga, on ikka päris hea. Peab isega vist ikka jääma selle 2.0iS mootori juurde.
krt ei suuda otsustada milline mootor projektikale vahele tõsta, kas oma vana 2.0iS või scorpio 2.9 V6 cosworth

krt ei suuda otsustada milline mootor projektikale vahele tõsta, kas oma vana 2.0iS või scorpio 2.9 V6 cosworth
Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
Krt sellise asja peale pole tulnudki, et nii ka teha saabprobemees kirjutas:pole küll sierra, aga vähemalt FORD. ja mulle isiklikult se video väga meeldib. Vaadake ja nautige.![]()
![]()
![]()
http://videos.streetfire.net/category/F ... beb4a5.htm