mõni ime et ta ei lähe uue kettaga vahele
Ford sierra 2.0 dohc GT 1991 - priit
istutasin ennast siis täna ühe mazda 626 konksu otsa. tee oli vihmamärg ja tähelepanu oli kah vist törts hajutatud ja niimoodi ma siis libisesingi kummide kriginal ilusasti punase jaapanlase haakeseade otsa
teisel autol õnneks kõik korras, nii et kindlustuse riskikoefitsent ei tõuse aga minu masinal parempoolne esituli ja stange puruks
kõige lollim lugu on see et kedagi süüdistada ka ei ole peale iseenda
aga võite hakata mulle siis esituld ja stanget pakkuma. tuli siis lisakaugtulega ja reguleeritav ja stange võiks uuema tüübi oma olla
aga võite hakata mulle siis esituld ja stanget pakkuma. tuli siis lisakaugtulega ja reguleeritav ja stange võiks uuema tüübi oma olla
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
mu sirtsuke nüüd siis ühe silma ja lõhkise huulega
ja ma ei saa aru mis päev see täna on-pidin teisest nurgast kah ilma jääma-mingi telefoniga vestlev voyageri juht mõtles et reastub ilma suunda näitamata ja üle minu auto nina. üüd oli õnneks tee kuiv ja kummide vilinal sain napilt pidama. tüüp tegi veel sellist nägu, et mis ta nüüd valesti tegi

Kui sul tükid alles siis pole probleemi. Võtad stange küljest, paned tükid külge, lased penofleksi alla ja kuivab ära siis tõmbad lihtsalt pahtliga üle.
Kui minu segasest tekstist aru eisaanud siis küsi julgelt, võin isegi pildisesiooni teha (hetkel selline töö käsil enda asja juures).
Muidu pakuks sulle tuld kah aga sul on see vingem tuli ju...
Kui minu segasest tekstist aru eisaanud siis küsi julgelt, võin isegi pildisesiooni teha (hetkel selline töö käsil enda asja juures).
Muidu pakuks sulle tuld kah aga sul on see vingem tuli ju...
kuna maaelu on kergelt igavaks muutunud , siis mõtlesin et vaatan mida annab teha katkisest stangest, makroflexist ja poolikust aerosoolvärvist
no päevakese nikerdasin ja tulemus käes- üks stange, mis näeb välja no pehmelt öeldes kole a ses suhtes on kõik hästi et mulle jääb töörõõm
ja kogu asi läks maksma 6 eeku(ostsin vaibanoa et oleks hea makrot lõigata)
PS pildid on küll kavalalt tehtud-vigu pole näha eriti
ENNE

JA NÜÜD:

tglt kui nüüd saaks veel korra livida ja värvida, siis äkki oleks juba suht ok...
PS pildid on küll kavalalt tehtud-vigu pole näha eriti
ENNE

JA NÜÜD:

tglt kui nüüd saaks veel korra livida ja värvida, siis äkki oleks juba suht ok...
täna vaatasin huvi pärast , et palju siis mu auto sidomeeter valetab. nüüd tihedalt GPS käepärast ja siis hea vaadata.mul veel talvekad all ja tagumised veits kõrgemad kui ettenähtud mõõt. tähendab see siis seda , et mu spidokas näitab praegu täpselt sama kiirust mis GPS-gi. pmst siis kui spidokas näitab 100 siis selline see kiirus ongi.
statistikat veel niipalju, et viimase 2 nädala keskmine kütekulu umbes 7,2l/100km. üle poole sõidust oli ühtlane maanteesõit.
ja veel 2860km sõita ning ongi mul tutikas auto jälle.odomeeter nimelt hakkab selliseid numbreid näitama 00 000(krt seda teab mitmendat korda juba)
statistikat veel niipalju, et viimase 2 nädala keskmine kütekulu umbes 7,2l/100km. üle poole sõidust oli ühtlane maanteesõit.
ja veel 2860km sõita ning ongi mul tutikas auto jälle.odomeeter nimelt hakkab selliseid numbreid näitama 00 000(krt seda teab mitmendat korda juba)
kuna see pilkalt-pikalt-pikalt mõlkis olnud uks mind ära tüütas, siis mõtlesin, et võtan ta krdi üldse eest ära

samas tundus, et maru külm võib hakata praeguste ilmadega sedamoodi sõites. no ja siis panin teise ukse ette:

nüüd siis veel vaja juhtmed ja lüliti ühendada ja siis on mu autol lisavarustusenimekiri jälle pikem: 1x el. aken
Oma järge ootavad veel karbilaiendid ja antitiib, aga see jääb vist kevadeks
PS! Läbisõit(odomeetri näit): 1001km

samas tundus, et maru külm võib hakata praeguste ilmadega sedamoodi sõites. no ja siis panin teise ukse ette:

nüüd siis veel vaja juhtmed ja lüliti ühendada ja siis on mu autol lisavarustusenimekiri jälle pikem: 1x el. aken
PS! Läbisõit(odomeetri näit): 1001km
Viimati muutis Priit, 27 Nov 2007, 22:38, muudetud 1 kord kokku.