mina käisin Kerstil kaasas tegutsemas bit boy'na
Sierra 2.0iS, 85a - kersti
-
Tarmo
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
Re: Sierra 2.0iS, 85a - kersti
tagumise luugi peal on tiib
IS oridzinal
Jaa, tänud Tarmole seltskonna ja abi eest 
Aga tiib on mul garaazis olemas, XR4 oma. Kahtlen, et selle kunagi külge panen. Mulle meeldib praegune tagasihoidlik välimus, mis tal originaalis on.
Aga tiib on mul garaazis olemas, XR4 oma. Kahtlen, et selle kunagi külge panen. Mulle meeldib praegune tagasihoidlik välimus, mis tal originaalis on.
'89 3d 1,6
Sierra Cosworth is Bruce Springsteen
Jaanus, selle tiiva vaataks üle hea meelega.
Helistame, räägime.
Aga Audrust veel.. ajatabel on üles pandud. Võib rahul olla
http://www.mylaps.com/results/showrun.jsp?id=1137570" onclick="window.open(this.href);return false;
Helistame, räägime.
Aga Audrust veel.. ajatabel on üles pandud. Võib rahul olla
http://www.mylaps.com/results/showrun.jsp?id=1137570" onclick="window.open(this.href);return false;
Eelmisel nädalal viisin IS keretöödesse. Uksed sain Juss412-lt, tänud talle!
Värvitakse siis uksed ja koopaservad tehakse korda. Jaanipäevaks lubati auto tagasi anda, loodetavasti siis see ka nii läheb, sest muidu jään Fordi Karikal seekord kõrvaltvaatajaks.. Poleks ka muidugi nii paha mõte, saaks mõne teise luuseriga koos rõõmsalt tšillida
Värvitakse siis uksed ja koopaservad tehakse korda. Jaanipäevaks lubati auto tagasi anda, loodetavasti siis see ka nii läheb, sest muidu jään Fordi Karikal seekord kõrvaltvaatajaks.. Poleks ka muidugi nii paha mõte, saaks mõne teise luuseriga koos rõõmsalt tšillida
-
Tarmo
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
kas bomsch siis ei sõidagikersti kirjutas:...saaks mõne teise luuseriga koos rõõmsalt tšillida
aga sul on ju peres neid b grupi autosi ju veelgi, punkti kogumise ja lõbu eesmärgil võib ju pehme vedrustusega kah midagi proovida
Loodan, et ikka sõidab.Tarmo kirjutas:kas bomsch siis ei sõidagikersti kirjutas:...saaks mõne teise luuseriga koos rõõmsalt tšillida
aga sul on ju peres neid b grupi autosi ju veelgi, punkti kogumise ja lõbu eesmärgil võib ju pehme vedrustusega kah midagi proovida
Aga enda sõidu osas panustan ikka IS-le, 28-ni on veel aega
mina soovitasin tal väikese vahetuse teha, et sa omale uksed saaksid.kersti kirjutas:Eelmisel nädalal viisin IS keretöödesse. Uksed sain Juss412-lt, tänud talle!
seda Juss412 ja Sinu juttu, ustest lugedes andsin talle väikse vihje. mõeldes Sinu soovile ustest! täitsa hia meel kohe mul, et asi korda läks. nüüd võib kohe rahuliku südamega magada!
mina, mina - mina ka! kuidas see nüüd, oligi - rõõmsalt tšillida!!! publikut ka vaja. aga loodame ikka, et sa rajale pääseks enda vana-uue is'ga.kersti kirjutas:Poleks ka muidugi nii paha mõte, saaks mõne teise luuseriga koos rõõmsalt tšillida
€-contact
Nüüd siis saabus kauaoodatud päev, kui sain oma IS kätte.
Nunnu, ilus ja valge, roostet ei ole ega midagi. Linna peal tõmbab pilke
Homme Tabasallu AG-le sõitma
Nunnu, ilus ja valge, roostet ei ole ega midagi. Linna peal tõmbab pilke
Homme Tabasallu AG-le sõitma
pildile klikates sai siukse vastuse
Viga 404. Lehekülge või faili ei leitud!
€-contact
Ups, minu viga.
Nüüd toimib.
Nüüd toimib.
väga ilus. palju see lõbu maksma ka läks?
'89 3d 1,6
8k.Jaanus kirjutas:väga ilus. palju see lõbu maksma ka läks?
Kapotti ja katust ei värvitud. Vahetati uksed, karbid, koopaservad, nokitseti siit-sealt kust vaja. Stangedega pean natuke ise jampsima veel, udutulede koha peal olevad lapakad üle värvima ja suunatule korralikult kinnitama (enne oli puuoksaga
Stanged peaksin üldse tumedamaks saama, et oleks sama tooni külgedega. Hetkel stanged on sinakad.