justamentkalevipoeg kirjutas:Tagasihoidlikult öeldud....waher kirjutas:eks neid tagumisi koopaääri sai natuke pahteldatud ka..
Ford Sierra 2.0 dohc 1985(3ukseline) waher
Re: Ford Sierra 2.0 dohc 1985(3ukseline) waher
no aga osta xr4 laiendid ka veel peale siis oleks ilusam.,..müügis ka neid hetkel ju

XR4 2.9i

tann15 myys neid mingiaeg..

Vw Passat 1.9TDI 02`
Audi 80 1.6 86´
Audi 80 1.6 85`
Ford Sierra 2.0 85´

Audi 80 1.6 86´
Audi 80 1.6 85`
Ford Sierra 2.0 85´
minumeelest tal polnud kõike...ma ei tea ka tglt

vana fordi makk oli väsinud ja keeldus mul sagedusi leidmast,pealegi oli see kassetikas ja ma olin juba 2QuickStardi kasetti miljon korda läbi kuulanud,otsustasin siis osta vähe parema maki,kuna olen ammusest ajast hea brändi fänn olnud,oli valida mul Pioneeri,Kenwoodi ja Alpine vahel,jäin kenwoodile truuks,autos sees ka kenwoodi tooteid,kuigi jah tweeteri tootjaks siiski Apline,makk siis selline,ei tea kas oli hea ost  

kenwood küll hea pole...pioneer või sony on ok

XR4 2.9i

- 
				legendaarne666
- Klubi auliige
- Kontakt:
Mul täpselt selline makk sierras ja ei nurise küll.Muidu teises autos oli pioneeri süsteem ja oli ka hea.Sony-st küll midagi head sõna ei oska lausuda.Niipalju kui nende makkidega kokku olen puutunud,siis kõigil mingi viga küljes olnud.Aga eks see kvaliteet oleneb suuresti ka hinnast 

mul just vastupidi-..omal 4kilone sony makk millel pole 2aasta jooksul esinenud ühtegi viga...nagu uus

XR4 2.9i

kunagi mingi kenwood oli. ei saanud kiita. 
aga eks need ka ajaga paremaks läinud.

aga eks need ka ajaga paremaks läinud.
kups (ättt) mbgrupp. ee
56 158 990

56 158 990
lasin laupäeval omastarust veed välja,täna hakkasin tosooli sisse kallama avastasin,et üks kummivoolik külmunud,lähema uurimisel selgus et mõlemad radikat umbseks külmunud,hoian siis põialt et suur radikas vähemalt terveks jäi...homme on tõehetk.

Juhtub ka parimates peredes,ma ei mäleta mul vist ei ole yhtegi dohci radikat enam.
aga mingiaeg viskasin kah pillile pilgu peale,täitsa viisakas oli,ega ma muidu polekski tahtnud vaadata,aga waher sundis
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD / 
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v

Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
jutt hea..umbes nagu sellel jalaka vennal,aga kusjuures dohcil radikas jäi terveks isegi....salongiradika saatus selgub homme,mul kusjuures üks salongikas olemas 

nonii radikad mõlemad töökorras ja lekkevabad,jää polnud piisavalt tugev,et lõhkuda neid,salongi radikas oli kuidagi rapsida saanud niiet vahetasin ta nagunii ära,panin tosooli sisse.

nii tänaseks suunaka kang olemas,korralik,sisemust natuke jälle kokku pandud,siis teisipäeval saab auto uued õlid siise,uued küünlad,pidurid saab korda ja tagatuled korda ja kui hästi läheb siis kolmapäeval ülevaatusele. 

- 
				kalevipoeg
- aktivist
Sa panid selle Linnamäel asuva auto teema lukku. Ega see auto tanki alla ei jäänud , Ehk jäid mingid Ghia vidinad ellu?