koonus-filtri paigaldus
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
mina ei vahetakski seda toru ära roostevaba vastu. iseasi on see et kui sa kastid ära võtad ja filtri sama kohapeale jäted kus ta praegu on siis on vaja lihtsalt pikendust otsa natuke. aga sinna sobib vist ka plastmass toru.
samas kui viitsid ehitada siis vaheta paisupaagi ja filtri pooled ära
ja kui kasutad sama toru siis pole ka õhulugeja ühendamisele vaja mõelda
samas kui viitsid ehitada siis vaheta paisupaagi ja filtri pooled ära
ja kui kasutad sama toru siis pole ka õhulugeja ühendamisele vaja mõelda
Re: koonus-filtri paigaldus
http://www.pumaracing.co.uk/gentune.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
lugege sealt oma nähtud vaeva kasutegurist
lugege sealt oma nähtud vaeva kasutegurist
Ainult vaesel on kiire!
Ford Sierra,2.0ohc,83
Chevy Astro,4.3V6, 91
Peugeot 106 rallye, 94
Ford Sierra,2.0ohc,83
Chevy Astro,4.3V6, 91
Peugeot 106 rallye, 94
-
- Klubi auliige
- Kontakt:
See ei ole ju mingi uudis et ta midagi jõudu juurde ei anna,aga dohc-il võlub ta ilusad hääled välja lihtsalt.Meenutab natuke subaru hääli.
subaru häält meenutab tõestilegendaarne666 kirjutas:See ei ole ju mingi uudis et ta midagi jõudu juurde ei anna,aga dohc-il võlub ta ilusad hääled välja lihtsalt.Meenutab natuke subaru hääli.

XR4 2.9i
subaru häält meenutab tõesti
mul hetkel üldse ilma filtrita, et nagu see õhutoru sealt karbi küljest ära lõigatud....mõnus põrin
[/quote]
Njaah ilma filtrita sõitmine teeb suht kärmelt ka näiteks segusiibrile ja muudele vahvatele asajdele ära, mootorist rääkimata

Njaah ilma filtrita sõitmine teeb suht kärmelt ka näiteks segusiibrile ja muudele vahvatele asajdele ära, mootorist rääkimata
Ainult vaesel on kiire!
Ford Sierra,2.0ohc,83
Chevy Astro,4.3V6, 91
Peugeot 106 rallye, 94
Ford Sierra,2.0ohc,83
Chevy Astro,4.3V6, 91
Peugeot 106 rallye, 94
-
- Klubi auliige
- Kontakt:
Qubik kirjutas:subaru häält meenutab tõestimul hetkel üldse ilma filtrita, et nagu see õhutoru sealt karbi küljest ära lõigatud....mõnus põrin
Kahjuks küll jah.Juhtus mul ühe autoga nii,et õhutoru filtri ja karpa vahel oli katki läinud ja kolme kuuga kukkusid silindrisurved päris märgatavalt.See tolm ja liiv on nagu poleerpasta ja kulutab hästi.Qubik kirjutas:Njaah ilma filtrita sõitmine teeb suht kärmelt ka näiteks segusiibrile ja muudele vahvatele asajdele ära, mootorist rääkimata

ega ta mul nii ei jäägi
ja tolmuse ilmaga pole sõitnud ka...pigem märjal ajal korraks sai mootorit testitud ja nüüd seisab kuna roolivõimupump läks aiataha 

XR4 2.9i