Küsida pole mõtet radikat,kereplekki,sisselaset,mootorit,ukselukke.Kere läbi ja rändab lähiajal rauda.(Mootoriks oli 2,0 ohc karpa)
Masin asub Sauel.kontakt 5333 42 43 või ps!
M:1984a mk1 luukpära varuosadeks.
Foorumi reeglid
Teema tõstmine mitte enne 7 päeva mõõdumist eelmisest postitusest. Alati võib lisada uut hinda või uut infot.
KONTAKT andmed (tel number, meil, msn, skype vms).
Dokumentide ostu müügi kuulutused on keelatud.
Teema tõstmine mitte enne 7 päeva mõõdumist eelmisest postitusest. Alati võib lisada uut hinda või uut infot.
KONTAKT andmed (tel number, meil, msn, skype vms).
Dokumentide ostu müügi kuulutused on keelatud.
Re: M:1984a mk1 luukpära varuosadeks.
Tere,
Juhul kui autol on all 3.38 ülekandega tagasild, siis olen sellest huvitatud. Ülekannet saad kontrollida kapoti all olevalt alumiiniumist plektitahvlilt. Achse real peaks olema täht V.
Madis
Juhul kui autol on all 3.38 ülekandega tagasild, siis olen sellest huvitatud. Ülekannet saad kontrollida kapoti all olevalt alumiiniumist plektitahvlilt. Achse real peaks olema täht V.
Madis
Kui sisselaset ja mootorit pole mõtet küsida, siis äkki karpat veel on ? 

karpa ka lännu.Alles on sisuliselt ainult tagatuled ja kardaan!ReinoV kirjutas:Kui sisselaset ja mootorit pole mõtet küsida, siis äkki karpat veel on ?
juhul kui sa pole oma masinat minema viinud siis tuleks vaataks asja üle 

Ford Sierra mk1 1,6 85a

Masin juba paar kuud tagasi rauda viidud(kui mitte rohkem).Viska ps-i mida vaja mul erinevaid juppe veel vedeleb garaasi allstartoff kirjutas:juhul kui sa pole oma masinat minema viinud siis tuleks vaataks asja üle
Ühtlasi võib teema LUKKU panna!