Probleem: mootor puterdab
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
samas kui mul selline cut-off toimus siis suri peale kolksu mingi paar sekundit välja, siis keerasin võtit läks käima korraks (aurudelt), siis uuesti keerasin ei läinud enam (polnud aure), ootasin vähe läks korraks uuesti (aure oli juba tekkinud natuke) aga jah kui seal lüliti juures ära käisin siis läks kohe
osadel uuematel sierradel pole seda lülitit. nagu näiteks minu masinalmagnar kirjutas:mul oli ka ükskord, et auto hakkas imelikult töötama ja jõud kadus ära, aga kuidagi sõitis ikka edasi... siis oli ka esimene asi, pagass lahti ja lülitit vajutama, peale seda jälle korras

seega misticli masin ilmselt samasugune millel see lüliti puudub.
powered by 2.0 Ohc
seda lülitit pole jah.See lüliti pole tähtis ka praegu kuna bensiini tuleb peale küll, aga vahetasi siis ära jagaja , süütepooli, kõik kaitsemed ja releed aga ikka ei taha mulle head meelt teha. 
Nüüd ma vahetan auto aju ka ära kui siis ka ei hakka siis ma ei tea . kuvaldaga kallale

Nüüd ma vahetan auto aju ka ära kui siis ka ei hakka siis ma ei tea . kuvaldaga kallale

Sierra 2.0 DOHC
Pole võimatuid asju on vaid saamatud mehed!

ühenda lamda tagant ära korra...vaata mis juhtub...kui sama seis, siis ilmselt lamdas viga olla ei saa.
mul omal käis ka jube veidralt vahepeal...tuli välja, et lambda paneb segast ja hoiab kütuse segu lahjana. kiskusin kütuse rõhuregulaatorilt vaakumvooliku pealt maha ja hakkas ilusamini käima kohe
(hoiab segu kunstlikult rikkamana.)
tosooli ja õli ei kao?
mul omal käis ka jube veidralt vahepeal...tuli välja, et lambda paneb segast ja hoiab kütuse segu lahjana. kiskusin kütuse rõhuregulaatorilt vaakumvooliku pealt maha ja hakkas ilusamini käima kohe

tosooli ja õli ei kao?
powered by 2.0 Ohc
-
- kasutaja
oled sa kindel ikka et kommutaatorit vahetasid, siin enne oli jutt et see asub paremal pool aku kõrval aga kommutaator ikka vasakul pool õhufiltri korpuse ja süütepooli all, väike must karbike mis on alumiinium plaadi peal ja kahe kruviga kere küljes. kui tõesti seda tegid ja miski ei aidanud siis proovi veel kütuse filtri vahetust (seda tasuks nii või teisiti iga 20 000 km tagant teha. kui see ka ei aita siis proovi mõõta pumba töö rõhku, tagasivooluga ja ilma, kuskilt peaks ka andmeid leidma palju see olema peaks seda võid ka teeninduses lasta teha.
kipun arvama et sul kas süüde kommutaatori tõttu vale või siis vähese kütuse pumba rõhu tõttu kütuse segu lahja või pea olematu ehk siis lõõb ainult auru ülesse ja see lendabki tagant välja.
Mina jamasin ka nii moodi kuu aega, käisin isegi melasis kommutaatorit kontrollimas ja seal õeldi et korras ja siis vahetasin kõikvõimalikud osad välja isegi kütuse pumba ja lõpuks spiidsterisse minnes tõstis Hannes teise sierra pealt kommutaatori ringi ja käis nagu kella värk, algul muidugi puterdas sest oli ju käiatud ja mässatud pikalt ja silindrid jama täis.
Küll nüüd sai pikk jutt.
kipun arvama et sul kas süüde kommutaatori tõttu vale või siis vähese kütuse pumba rõhu tõttu kütuse segu lahja või pea olematu ehk siis lõõb ainult auru ülesse ja see lendabki tagant välja.
Mina jamasin ka nii moodi kuu aega, käisin isegi melasis kommutaatorit kontrollimas ja seal õeldi et korras ja siis vahetasin kõikvõimalikud osad välja isegi kütuse pumba ja lõpuks spiidsterisse minnes tõstis Hannes teise sierra pealt kommutaatori ringi ja käis nagu kella värk, algul muidugi puterdas sest oli ju käiatud ja mässatud pikalt ja silindrid jama täis.
Küll nüüd sai pikk jutt.
hehe, ma olen siis saamaturau1 kirjutas:Mistical, sul on lahe allkiri!
Ära veel alla anna, vaheta kommutaator ka ära.

aga eks ma proovin isa auto pealt seda kommutaatorit. Selles suhtes et kütus tuleb peale ja kõik on tipp topp, kuid säde tundus kuidagi nõrga võitu, aga elame näeme.
Nii isa sai siis sellise asjaga hakkama et kui hakkas pihusteid vahetama siis kolm tükki tulid kenasti välja, aga üks tuli koos mingi tihendiga mis sinna pihusti otsa läheb, aga see tihend läks pooleks

Sierra 2.0 DOHC