tervit ma ei tea kas kõige õigem koht kust uurida aga küsin ära.nimelt siis sai hiljuti toodud omale ghia mudel 83a ja mootoriks 2.0 ohc weber karba 77kw, masin oli ennem pikemalt seisnud mingi 6 7 a, nii sai siis masin ära toodud ja vaikselt siis hakatud vaatama seda asja mis olukorras mootor ja asjad on-omanik muidugi väitis et tehnika osa on tal korras mis üldiselt ka on-kuid detaliselt ta ei mainind midagi et see vajab tegemist v vahetamist v nii...sai siis kodus kõigepealt maha võetud õhufilter ning see oli ja samuti karba ise-seest täis umbset paska ja sodi ilmselt hiired vms pesa siina teind v mis iganes, kuna sain kaasa ka teise sama ja komplektse karba siis panin selle kokku uued tihendid asjad kõik kena et idee poolest peax asi hakkama tööle aga ega mina ennem sierra weberitega ei ole kokku puutunud, nii sai siis asjad karba kõik kenasti kokku lapitud kuid käivitamisel nagu lubab ja samas pueterdab kohati läheb ka käima kuid siis lööb pöörded 2 3 tonni peale-nata aega hoiab pöördeid ja siis langevad maha tagasi ja sureb välje uuesti mootor-tühikäigule tööle ei jää masin, kui saab lisaõhku vms siis peax ka olema pm sama jama ag mul tihendid nagu okei kõik, vahetasin ka küünlaid juhtmeid ja rootorit ja kaant aga see ei aita seega peab ikka viga olema karbas endas!
et kui keegi teab midagi rohkemat öelda mix niiviisi pöörded ülesse tõmba ja uuesti välja sureb siis võikd jagada kogemusi juhised mida vaadata veel, tänud, panen ka paar pilti karbast...
2.0 77kw weber karburaator jamab ?!!
Re: 2.0 77kw weber karburaator jamab ?!!
Puhasta karbuss ära, see sierra kõigelihtsamaid karbusse üldse. Omal toimetas ülihästi kunagi tühikäik paigas, kiirendas puhtalt jnejne
noo teine karbuss sai ennem kokkupanekut kenasti ära puhastatud düüsid kanalid värgid, selles ma viga väga ei näeks hetkel,
kord läheb käima siis hoiab nata aega 2 3 tuhhi juures ja siis sureb jälle välja, nagu uputaks ära vms..
ei tea ma pole otseselt serrade weberitege tegelenud https://www.youtube.com/watch?feature=p ... LCyn9E#t=1 panen video ka antud jamast ehk keegi siis oskab rohkem nõu anda..?!
varem sai kiiruga tehtud (nh pimedekas läks väljas..) sisselaske kollele silkust tihend, sai siis see külge aetud, täna võtsin selle maha ja ilmselt kuskilt sai lisaõhku vms tundub et ka vist on nats tosooli lekkind kolle vahelt ja läind mingil määral silindrisse ka( 3 silinder)..
hetkel ongi seis nii et teen uue tihendi tihendipapist, ja peab ka uuesti karba lahti võtma vbolla seal ikka miski kala
- nõelklapp ei pea v kaane tihend vms...algul kahtlustasin ka kütuse tagasivooluklappi-aga seda viga hetkel ei usuks väga..
viga peab ikka olema karbas endas.....aga kus?????
kord läheb käima siis hoiab nata aega 2 3 tuhhi juures ja siis sureb jälle välja, nagu uputaks ära vms..
ei tea ma pole otseselt serrade weberitege tegelenud https://www.youtube.com/watch?feature=p ... LCyn9E#t=1 panen video ka antud jamast ehk keegi siis oskab rohkem nõu anda..?!
varem sai kiiruga tehtud (nh pimedekas läks väljas..) sisselaske kollele silkust tihend, sai siis see külge aetud, täna võtsin selle maha ja ilmselt kuskilt sai lisaõhku vms tundub et ka vist on nats tosooli lekkind kolle vahelt ja läind mingil määral silindrisse ka( 3 silinder)..
hetkel ongi seis nii et teen uue tihendi tihendipapist, ja peab ka uuesti karba lahti võtma vbolla seal ikka miski kala
- nõelklapp ei pea v kaane tihend vms...algul kahtlustasin ka kütuse tagasivooluklappi-aga seda viga hetkel ei usuks väga..
viga peab ikka olema karbas endas.....aga kus?????
endal oli sarnane keiss, tuli välja et küünlajuhtmed olid valesti peal, järjekord oli vale
ahnii selge no mul on juhtmed ikka õieti 1 3 4 2- ei näe ka selles ikka viga, asjaolud vahepeal selginesid ning sõbral pidavat olema selline sama karba et lubas ülesse otsida-et ehk siis tema omaga saab asja kenasti sõitma ja tööle...
Paar kuud vana teema juba, aga äkki kellelgi siiski infot vaja kunagi
Lähiajal 4 sellist karpat käest läbi käinud. Ühelgi ei olnud karpa jalg sirge ja tõmbas sealt lisaõhku vahele, üks kukkus isegi vilistama päris isuga
Kinnitusmutreid pingutatakse tihti liiga kõvasti ja nii ta kõveraks lähebki. Nurgad tõmbab kinni, aga keskele jääb vahe vahele. Brake cleaneriga saab hästi testida, käimise ajal pihustad karpa külgedele. Kui pöörded tõusevad pihustamise ajal, saab sealt lisaõhku. Ise lihvisin kodus tavalise statsionaarse puidu lintlihvijaga alumise pinna üle. Päris hea sai 

Ford Taunus mk5 2dr 2,9 cosworth 1981
BMW 530d 3,0 2000
Vaz 2107 2,0 1990
BMW 530d 3,0 2000
Vaz 2107 2,0 1990