Sierra 1,6 -83 MaxL
Ega täna 1 aprill pole et sa nalja teedMaxL kirjutas:Piltidel on kapotialune väga must ja ootab alles puhastamist, väljaspool olevast tolmukihist pole vaja rääkidagi.

Mulle üldjuhul vanema kerega sierrad kohe ültse eimeeldi, aga Maxi sierra on kõige ilusam Sierra Eestis.
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
Transitipeale üleläinud...
Auto on hea välimusega ja korralikult teostatud, kuid juhin igaks juhuks paarile asjale tähelepanu mis endal sierra juures ette tulnud.
Vot SELLEL pildil on näha et on paigatud kuidagimoodi poolraami. Soovitaks sul tagasilla või siis õõtsad korra alt ära võtta, korralikult see jama ära puhtaks urgitseda ja kui on näha, et kuskilt võib plekk lihtsalt õhukeseks roostetanud olla - lõika välja ja pane uus. Ning igalpool kus natukenegi näha, et mastiksi vahelt natuke roostet punnitab või mastiks kuidagi imelik, lükka maha puhtaks ja siis happekrunt, tavakrunt jne loogilist rada.
Ei taha mitte kritiseerida, kuid lihtsalt ei taha, et peaks omanik järsku avastama, et krt auto alt mäda ning keevitamiseks pool autot laiali kiskuma, hunnikutes värvi ära rikkuma jne.
PS! Vahel näen vist unes ka seda kuidas ma omal polsttrid põrandast ära kiskusin täielikult ning hakkasin kõhuall terava kruvikeerajaga maad avastama . olen teda kokku nädalates keevitanud ja tuleb veel ühe nädala jagu päevi kulutada VÄHEMALT
Vot SELLEL pildil on näha et on paigatud kuidagimoodi poolraami. Soovitaks sul tagasilla või siis õõtsad korra alt ära võtta, korralikult see jama ära puhtaks urgitseda ja kui on näha, et kuskilt võib plekk lihtsalt õhukeseks roostetanud olla - lõika välja ja pane uus. Ning igalpool kus natukenegi näha, et mastiksi vahelt natuke roostet punnitab või mastiks kuidagi imelik, lükka maha puhtaks ja siis happekrunt, tavakrunt jne loogilist rada.
Ei taha mitte kritiseerida, kuid lihtsalt ei taha, et peaks omanik järsku avastama, et krt auto alt mäda ning keevitamiseks pool autot laiali kiskuma, hunnikutes värvi ära rikkuma jne.
PS! Vahel näen vist unes ka seda kuidas ma omal polsttrid põrandast ära kiskusin täielikult ning hakkasin kõhuall terava kruvikeerajaga maad avastama . olen teda kokku nädalates keevitanud ja tuleb veel ühe nädala jagu päevi kulutada VÄHEMALT
1,6 mootor on müüdud.
Vasak poolne poolraam oli roostes ja vedru läks läbi raami. See oki juba aastaid tagasi, kui mul see auto igapäevasteks sõitudeks oli, siis sai kiiruga see raam tee ääres ära keevitatud. Ilus ta ei ole aga seni kestab küll, kui ma selle auto kere täiesti puhtaks teen jasees ja väljast ja alt üle värvin.
Vasak poolne poolraam oli roostes ja vedru läks läbi raami. See oki juba aastaid tagasi, kui mul see auto igapäevasteks sõitudeks oli, siis sai kiiruga see raam tee ääres ära keevitatud. Ilus ta ei ole aga seni kestab küll, kui ma selle auto kere täiesti puhtaks teen jasees ja väljast ja alt üle värvin.
Re: Sierra 1,6 -83 MaxL
Tahaks seda looma näha juba whaletail´iga 

-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
sinu whaletail läks talle?
Cossy tiib on hetkel krunditud ja uus tagumine luuk ka. Tiib oli algselt suur pettumus, sest selle kinnitused praktiliselt puudusid ja üldine kvaliteet oli kehv, pinnad lokkisid ja servad ei jooksnud luugiga paraleelselt. Nüüd seda vaadates läheb juba tuju heaks. Ehk saab varsti ka punase värvi selga, siis jääb veel tagumine klaas ette liimida ja saab mõne pildi teha.
jep jeptarmo kirjutas:sinu whaletail läks talle?
Spoilal oli tegemist küll, ise tahtsin kaa ringi teha aga proekt jai seisma, nii nagu ta sain ta oligi, ainult et taalad tegin nats ringi mk2 luugile, luugid ju erinevad ja lasin lihtsalt värviga üle, sinu sierra puhul ei tohiks muidugi kaa pisidefekte olla ja ta on seda väärt!MaxL kirjutas:Cossy tiib on hetkel krunditud ja uus tagumine luuk ka. Tiib oli algselt suur pettumus, sest selle kinnitused praktiliselt puudusid ja üldine kvaliteet oli kehv, pinnad lokkisid ja servad ei jooksnud luugiga paraleelselt. Nüüd seda vaadates läheb juba tuju heaks. Ehk saab varsti ka punase värvi selga, siis jääb veel tagumine klaas ette liimida ja saab mõne pildi teha.