Müüdud
Foorumi reeglid
Teema tõstmine mitte enne 7 päeva mõõdumist eelmisest postitusest. Alati võib lisada uut hinda või uut infot.
KONTAKT andmed (tel number, meil, msn, skype vms).
Dokumentide ostu müügi kuulutused on keelatud.
Teema tõstmine mitte enne 7 päeva mõõdumist eelmisest postitusest. Alati võib lisada uut hinda või uut infot.
KONTAKT andmed (tel number, meil, msn, skype vms).
Dokumentide ostu müügi kuulutused on keelatud.
-
- turist
-
- turist
-
- kasutaja
Re: M: Sierra rool
Kas selline rool on tegelt nii palju väärt? Ostsin sõbrale just sellise 5 euroga. Oleks pidanud 45 vahelt võtma?
-
- turist
Ei ole mingit aimugi hindadest. Keegi mingi hinna pakub siis annan ära ka.
Kui Sierra originaalroolidest rääkida, siis korralikud Sierra sportroolid maksavad minule teadaolevalt kuskil 50€ kanti. Sinu kuulutuses olev T-kujuline rool, oleneb seisukorrast ja sellest, kuidas kellelegi joppab, võibolla ehk maksimaalselt 15€, kui ta just uuema cossu nahkrool pole. Nelja kodaraga ja vanemate mudelite kahe kodaraga roolid maksavad ehk viieka või aitäh'i.
See kõik on minu isikliku kogemuse, tähelepanekute ja suva järgi kujundatud seisukoht, mitte ekspertarvamus.
Enda Sierral on nahkkattega, küll omajagu kulunud, RS mudeli rool, mille 40€ eest siitsamast foorumist ostsin.
See kõik on minu isikliku kogemuse, tähelepanekute ja suva järgi kujundatud seisukoht, mitte ekspertarvamus.

esivedu tähendab tõmbamist
Kui Tallinnas, siis mingi hetk võib ehk kokku saada. Tahaks proovida, kui see kasvõi pisut väiksem on minu nelja kodaraga roolist ning külge istub, siis võiksin max 10EUR eest huviline olla.
'92 Sierra DOHC
-
- kasutaja
Ei tohiks erinevust olla, mul olnud nii 2, 3 kui 4ne...Raghza kirjutas:Kui Tallinnas, siis mingi hetk võib ehk kokku saada. Tahaks proovida, kui see kasvõi pisut väiksem on minu nelja kodaraga roolist ning külge istub, siis võiksin max 10EUR eest huviline olla.