Olen ka nüüd viimase nädala nokkinud diffrite kallal.
Esmaspäeval toodi mulle üks laialilennanud satellitidega 7,5 lsd lahkamiseks.
Võtsin siis sealt kettad välja ja puhastasin need sellest möginast ära. Osadel ketastel on servades kuuma saamise jälgesid ka.
Kuna mul mõned difrid siin vedelevad siis tuli mõte, et äkki saab lahtisest difrist satelliidid välja ja sellele lsdle installida. Teine differ ka siis seibideks ja asjad puhtaks ja ei sobi
Reedel tuli FSi scorpa alt differ ära, et vahetab sellel siis selle määrde ära.
Laupäevaks sai selle lahti ka, peale "special tool"-i tegemist.
Jälle mingi x aeg asjade puhtaks lakkumisele

ekstra põnev tegevus 52 ketast puhtaks teha sellest s*tast.
Uue määrdega läks lsd kokku tagasi, 500K. Topsiku peal kiri silicone diff fluid, isegi paljuks on seda määrdeks kutsuda, paras silikooni plönn

Doseerimisega on nii nagu ta on. Mina isiklikult ei tahaks uskuda väga, et viskad kettad sisse ja siis paned mingi hunniku määret ja siis see ise imbub ketaste vahele seal.
Kindlam on panna iga ketta vahele mingi kogus. Palju ei saa panna, pärast tegemist et asi kokku saada. Nagu ka sellest korrast siis kogemus, et peaks hakkama suruma kettaid kokku alguse poole, pärast tervet pakki kokku suruda raske. Lisa kettaid poleks sisse mahutanud, hea et niigi kokku läks.
Laua peal 2 7" lsd-d ka.
7" on ikka igast küljest väiksem, korpus, sisu, lsd kettad, midagi ristata ei saa vist.
Selline asi läks sisse
http://www.hobimaailm.ee/et/a/ae-oli-500000