Kas keegi on proovinud ka scorpa või sierra silda kitsamaks teha? Õõtsa kinnitusi muutnud, et rattakallet vähendada?
Küsimusi küll palju aga ehk on kellelgi targemal igav ja viitsib aidata

Tarmo kirjutas:cossude all kannatavad sillad rohkem kui mootorid, kuid tann15 sai ikka jagu![]()
Ei tea mille järgi otsustatud, seda võib MrBungle-lt küsida.martinjev kirjutas:minu kätte jõudis üks neliku lsd differ, millel olevat üldse olnud difri poolne ots polditav ja rattapoolne lükatav, originaal tükk![]()
Millejärgi otsustad et originaal tükk? Lihtsalt et lükatava ots polditavaks tehes jäävad kõik jupid originaalid ja ma ei leiaks ka põhjust kahelda et selline kooslus pole originaal. Tegin sama asja ka oma autol läbi -rattapool lükatav, diffri pool polditav.
Pead ei maksaks pakule panna, insenerid on mõelnud igast lahendusi välja. Ma ise ka ei pretendeeri tõele, et lükatavat difrit on lsd-d, aga on meeles kuskilt et selline asi on olemas ja selle pärast ka ütlesin et su väide ei pruugi 100% õige olla.Tarmo kirjutas:krt, minuarust ikkagi sierrale ei pandud ühtegi lükatavat lsd'd, aga pead pakule ei pane ja mürki ei võta
Ei tea mille järgi otsustatud, seda võib MrBungle-lt küsida.Jaanus kirjutas:martinjev kirjutas:minu kätte jõudis üks neliku lsd differ, millel olevat üldse olnud difri poolne ots polditav ja rattapoolne lükatav, originaal tükk![]()
Millejärgi otsustad et originaal tükk? Lihtsalt et lükatava ots polditavaks tehes jäävad kõik jupid originaalid ja ma ei leiaks ka põhjust kahelda et selline kooslus pole originaal. Tegin sama asja ka oma autol läbi -rattapool lükatav, diffri pool polditav.
http://static4.album.ee/files/1185/80/o ... 3_6Zdo.jpgjeff01 kirjutas:Bemmi teljega tehakse flantsid vahele pikkuse pärast aga teab keegi flantsi poldivalemit?