ford sierra 2.0 -dohc- 88kw
Re: ford sierra 2.0 -dohc- 88kw
Mainime ühtlasi ära ka selle et mõlema tulel on nurgas üks torx peaga poldike selline- millest saab udutuld reguleerida vajadusel kui näitab valesti või liiga silma mis iganes 

- Manused
-
- P110der.jpg (162.41 KiB) Vaadatud 1914 korda
Miks koos autoga ei ostnud, ei maksa ju palju 

'91 Sierra "GT", '90 Sierra & '90 730i
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
kui pole just "made in england", siis võib olla et on parempoolse roolimise jaoks.
janek...auto ise kere poolest suht rape juba pole üvd ega kindl polnd mingit tahtmist seda 300ga tagasi osta tegelikult olen konkreetsest autost tüdinend vaataks midagi muud ka vahelduseks:) aga udukaid saab alati uuesti ette panna kui peaks tekkima uus masin.
Viimati muutis siim25, 29 Sept 2016, 00:44, muudetud 1 kord kokku.
tarmo- minu klaasidel on aind kiri "england" 

Suvel sai proovitud ette pulli pärast boschi udukaid, isegi päris kihvt nii, kui originaalsust mitte taga ajada.

Aga nüüd täitsa originaalid olemas. Samuti klaasi peal ainult "england" kirjas. Selline küss ka, kas kuskilt võiks korralike (või nt uusi? ) klaase ja reflektoreid ka saada, mis sobiksid?

Aga nüüd täitsa originaalid olemas. Samuti klaasi peal ainult "england" kirjas. Selline küss ka, kas kuskilt võiks korralike (või nt uusi? ) klaase ja reflektoreid ka saada, mis sobiksid?
Eestist neid enam vaevalt saab uusi., kui uusi tahad siis vbolla ehk neid veel ebays leidub vahest mingite cossude omad mille eest ka ilmselt käid 200 300 euri välja ilmselt
mina sain enda omad pärnust mingist romulast 20 euri tuli küsiti
Lihtsam on leida korras kasutatud tuled
(enda stange sai kah just hiljuti maha müüdud) ei oska nii täpset vastust anda kui aind võin öelda et neid leida on täna suht keeruline!