Ostan 90a. Ford Sierra 1.6 mootori viiekäigulise kasti. Ma ei tea, kas mõne teise mootori oma sobib, aga kui sobib mu 1.6 mootori otsa, siis ostan ka muid kaste.
58180677 või kirjutage siia.
E: sain kasti, aga kahjuks vale. All oli type9, ostsin mt75 kasti. Hetkel tundub, et saaks sobima, aga hoovastik puudu. Kui seda pakkuda, olen huvitatud.
O: Sierra MT75 käigukastihoovastiku
Foorumi reeglid
Teema tõstmine mitte enne 7 päeva mõõdumist eelmisest postitusest. Alati võib lisada uut hinda või uut infot.
KONTAKT andmed (tel number, meil, msn, skype vms).
Dokumentide ostu müügi kuulutused on keelatud.
Teema tõstmine mitte enne 7 päeva mõõdumist eelmisest postitusest. Alati võib lisada uut hinda või uut infot.
KONTAKT andmed (tel number, meil, msn, skype vms).
Dokumentide ostu müügi kuulutused on keelatud.
-
- turist
-
- aktivist
- Nimi: Markus
Re: O: Sierra MT75 käigukastihoovastiku
Oman ise ka kahte 1,6 mootorit (CVH)justin.keiss kirjutas:Ostan 90a. Ford Sierra 1.6 mootori viiekäigulise kasti. Ma ei tea, kas mõne teise mootori oma sobib, aga kui sobib mu 1.6 mootori otsa, siis ostan ka muid kaste.
58180677 või kirjutage siia.
E: sain kasti, aga kahjuks vale. All oli type9, ostsin mt75 kasti. Hetkel tundub, et saaks sobima, aga hoovastik puudu. Kui seda pakkuda, olen huvitatud.
Otsas on Type9 kast ja MT75 ei sobi 100%
On olemas ka Type9 kast eraldi müügiks kui soovi on.
Omaltpoolt võin lisada et Type9 on mugavam ja parem kast kui MT75 aga MT75 on pommikindlam kui Type9 kast.
Graafiline disain / Kleebiste print ja paigaldus
mt75 el tundub 2 sünkro olema enamasti väsinud.. aga samas mt75 asemel pannakse type9t teasa kustk kinni võtta...
mt75-tel on madalama otsa sünkrosid lausa 3 põlvkonda, kuid tunduvad ära kuluma 100K km-ga siiani. Käikude lülitumisele aitab väga palju kaasa ka õige õli.
-
- turist
MT75 ikkagi sobib 1.6 mootorile type9 asemele. Kardaani panin ka mt75 kastiga kaasatulnu. Type9 kast pikem ja kardaan sellevõrra lühem. Sidur jäi 1.6 originaal. Starteri ja mootorikinnitused sobivad 1:1. Hoovastik veel puudu, aga käega kardaanitunnelisse sukeldudes saab käigu sisse ja liigub kaunilt.
Kust tuleb väide, et mt75 on pommikindlam kui T9. Inglise foorumid millegi pärast väidavad muud.Tuninparts kirjutas:Omaltpoolt võin lisada et Type9 on mugavam ja parem kast kui MT75 aga MT75 on pommikindlam kui Type9 kast.
-
- turist
Erinevaid arvamusi on liikvel.Henn kirjutas:Kust tuleb väide, et mt75 on pommikindlam kui T9. Inglise foorumid millegi pärast väidavad muud.Tuninparts kirjutas:Omaltpoolt võin lisada et Type9 on mugavam ja parem kast kui MT75 aga MT75 on pommikindlam kui Type9 kast.
Eks ma katsetan. 1.6 väsinud mootor lõpetas type9 minu käes kahe päevaga, näis kaua mt75 kestab.the mt75 is a FAR FAR stronger box, look at anybody running a 24v with a manual box, the type 9s don't seem to last long and the mt75s take all sorts of abuse and go forever..

E: Hetkel on suur lootus hoovastik saada. Tänase päeva jooksul peaksin kindla vastuse saama.