Miks Sierra?
Miks Sierra?
Tekkis küsimus, miks on Sierral nii palju fänne. Hiljuti soetasin endale esimese 2.0 DOHC Sierra ning olen seda autot ihaldanud vähemalt aasta. Tekkis küsimus - Miks? On ju ilusamaid, kiiremaid, unikaalsemaid ja suuremaid autosid, ometi olen täiesti segaselt sillas sellest masinast.
Miks teile meeldivad just Sierrad?
Miks teile meeldivad just Sierrad?
Re: Miks Sierra?
Tagavedu 

Sest olen vaene.
Sierra hobiautona on rahaliselt sama vähe kulukas nagu kunagi Mosse hobisõidukina oli, aga erinevalt Mossest saab Sierrat ka igapäevaliikurina kasutada ilma, et tööriistaarsenal pagassi täidaks ja näpud pidevalt õlised oleks. Selle, mida võrreldes Mossega nostalgias kaotan, võidan Sierraga kasutusmugavuses ja töökindluses kuhjaga tagasi.
esivedu tähendab tõmbamist
Sest vabaaega on/oli palju.
Odav tagaveoline pill!
Erinevalt bemmidest on Sierraga kiiresti sõitmine ainult tõelisele kangelasele. Driftimisest pole mõtet rääkidagi.
Erinevalt bemmidest on Sierraga kiiresti sõitmine ainult tõelisele kangelasele. Driftimisest pole mõtet rääkidagi.
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
kui saad sierraga driftitud, siis bemmiga on lapse mäng 

Hetkel ei oma, aga kui raha üle oleks, tahaks taas omada hobiautona/pühapäeva autona.
Meeldivad nostalgilised mälestused ja ilmselt muidu ka lahe vana auto.
Odav oli teda pidada tõesti, rehvid ka head odavad 13" ja 14" ning pehme vedrustusega sobis hästi künklikele teedele.
Eks tal ole omad miinused ka muidugi.
Natuke uuemate autodega võrreldes on Sierra kütusekulu veidi suur, samas talutav.
Kui mul raha kõvasti üle oleks, siis ostaks ilmselt enamik Mk1 Sierrasid kokku, mis müüki tulevad ja mitmed uuemad ka, paneks kuskile halli seisma hobiautodeks ja pühapäeva autodeks.
osad taastaks ära, mitmed lammutaks varuosadeks ja mitmed jätad terves tükis seisma, tagavaraks, kas kunagi hiljem ära taastada või juppe võtta.
Meeldivad nostalgilised mälestused ja ilmselt muidu ka lahe vana auto.
Odav oli teda pidada tõesti, rehvid ka head odavad 13" ja 14" ning pehme vedrustusega sobis hästi künklikele teedele.
Eks tal ole omad miinused ka muidugi.
Natuke uuemate autodega võrreldes on Sierra kütusekulu veidi suur, samas talutav.
Kui mul raha kõvasti üle oleks, siis ostaks ilmselt enamik Mk1 Sierrasid kokku, mis müüki tulevad ja mitmed uuemad ka, paneks kuskile halli seisma hobiautodeks ja pühapäeva autodeks.
osad taastaks ära, mitmed lammutaks varuosadeks ja mitmed jätad terves tükis seisma, tagavaraks, kas kunagi hiljem ära taastada või juppe võtta.
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.
Talvel sai õpetatud kunagi öösel blondiinidele külksi laskmist, transit treileriga õpetasin neile päris hästi asja ära.Tarmo kirjutas:kui saad sierraga driftitud, siis bemmiga on lapse mäng
Järgmine päev rajapeal e34 bemmiga oli neil raskusi. Öeldi et bemm ikka talvel -tsenseeritud-, transit hoopis parem külgees sõitmiseks.

Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
Transit on uimasem ja raskem, tõsi, kui see raskem auto juba minema hakkab, siis läheb korralikult, siis on raskem tagasi tuua.
BMW on aga ergas ja külg on väga kergesti libedaga ees.
BMW on aga ergas ja külg on väga kergesti libedaga ees.
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.
-
- Klubi juhatus
alustame sellest et sierra ei keera 

A mida volvo siis teeb kui sierra ei keera
? Või renoo master ?

Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Mul üks Sierra keerab vägagi kenasti. Ainult rattad käivad koopasse, kui rool lõpuni lapata. 

esivedu tähendab tõmbamist
-
- Klubi juhatus
jah, aga ta ei teinud seda tehasestrekkamees kirjutas:Mul üks Sierra keerab vägagi kenasti. Ainult rattad käivad koopasse, kui rool lõpuni lapata.