Ford Sierra 2.0i GT '91 aka "Saaga" & Ford Sierra 1.6i CLX '90 - Janek
Re: Ford Sierra 2.0 GT '91 aka "Saaga" - Janek
Täna läks lõpuks uus kastipadi ka alla, summuti korda tehtud (oli eest klambri vahelt hakanud läbi laskma).
Kuna ilmad kisuvad palavaks, sai jahutusradikavent ette võetud. Otsevooluga töötas ilusti, kuid originaaljuhtmetest ei tulnud kuskilt voolu. Sõber käis testriga üle kuni klaasipesupotska juures oleva pistikuni, tulemüüri poole rohkem ei mõõtnud, sest sealt juba pasamajandus asukoha poolest ning ei viitsinud jaurata. Vedasime juhtmed ja panime salongi lüliti, saab muretult suvel sõita.
Ventikas pole samuti originaal, keegi ikka iga asjaga mingit -tsenseeritud- teinud selle autoga..
aga vaikselt saab asja.
Kuna ilmad kisuvad palavaks, sai jahutusradikavent ette võetud. Otsevooluga töötas ilusti, kuid originaaljuhtmetest ei tulnud kuskilt voolu. Sõber käis testriga üle kuni klaasipesupotska juures oleva pistikuni, tulemüüri poole rohkem ei mõõtnud, sest sealt juba pasamajandus asukoha poolest ning ei viitsinud jaurata. Vedasime juhtmed ja panime salongi lüliti, saab muretult suvel sõita.

Ventikas pole samuti originaal, keegi ikka iga asjaga mingit -tsenseeritud- teinud selle autoga..

Viimati muutis JanekE, 20 Juun 2017, 00:33, muudetud 1 kord kokku.
'91 Sierra "GT", '90 Sierra & '90 730i
Lappisin veidi mootorijuhtmestikku õhtul kuna too oli ikka üsna pude ning ventilaatorilüliti leidis omale viisaka koha ilma midagi ratsimata.

Tuhatoosi ning kindalaeka valgustid sain ka tööle - piisas mõlema puhul pirnivahetusega.

Tuhatoosi ning kindalaeka valgustid sain ka tööle - piisas mõlema puhul pirnivahetusega.
Huvi pärast vaatasin, kas kellal ka valgustus on. Pirn on seal mingi eriti imeliku lahendusega, aga uus tuleb igatahes osta ning saab toimima. 
Esimest korda auto svammiga pestud ning uskumatult puhtas

Krt, linnapeal juba kahte vana Audit näinud, millel samad veljed ja kõik kapslid olemas.. aga ostukuulutuse peale pole kellelgi mulle kahte pakkuda, ajuvaba

Esimest korda auto svammiga pestud ning uskumatult puhtas

Krt, linnapeal juba kahte vana Audit näinud, millel samad veljed ja kõik kapslid olemas.. aga ostukuulutuse peale pole kellelgi mulle kahte pakkuda, ajuvaba

Õlivahetus tehtud, 65634km.
Castrolit enam ei usalda, niiet võtsin seekord midagi muud.
Mootor hakkab otsa lõppema, vähemalt mulle tundub. Vana õli tuli kuskil ~4l või vähemgi välja. Käivitades viskab korraliku sinise pahmaka tagant, samuti gaasitades koha peal. Nädal-kaks juba nii. Vahet pole kas sooja või külma mootoriga. Eks sõidan kaua kestab ning tuleb "uus" dohlakas otsida mõne kuu pärast.

Castrolit enam ei usalda, niiet võtsin seekord midagi muud.
Mootor hakkab otsa lõppema, vähemalt mulle tundub. Vana õli tuli kuskil ~4l või vähemgi välja. Käivitades viskab korraliku sinise pahmaka tagant, samuti gaasitades koha peal. Nädal-kaks juba nii. Vahet pole kas sooja või külma mootoriga. Eks sõidan kaua kestab ning tuleb "uus" dohlakas otsida mõne kuu pärast.

Kasutaja Lennartr pakkus mulle hiljuti ühte dohlakat. Aga ta asub tartus.
Ma tean juba, kellel Pärnumaal pakkuda on. 

Huvi pärast, miks kastrulit ei usalda?
Bemmimehed laidavad
ühel oli näiteks õli sööma hakanud Castroliga. Kvaliteeti on ka maha tehtud üsna palju.

Vähemalt vanasti oli bemmiga kaasa tulevas raamatus kohe kirjas, et mingi suht räme õlikulu on täitsa ok, aga see selleks. Castrolil on päris mitu maaletoojat. Olen korra olnud juures kui klient tõi KGK hooldejaama netist ostetud Castroli, sest see oli oluliselt odavam KGK poolt pakutavast. Pudelid olid identsed, sisud nagu öö ja päev. Isegi värvus erines. Ise olen kasutanud power 1 racingut ja ei saa vinguda. Loomulikult mitte e-poest:-D
Mul eelnevalt 2 Bmw-d olnud ning nendel ei olnud küll mingit märgatavat õlikulu 

Väga suured tänud kasutajale rekkamees! Nüüd kindalaekal korralik link küljes 

Viimati muutis JanekE, 29 Juun 2017, 20:52, muudetud 1 kord kokku.
Kuidas korras link külge kinnitus, on seal ohtu see ära ka lõhkuda? Siis tean kas endale otsida või üle elada see, et enda oma küljest kukub alati
Link ise koos korpusega käib kahe väikse kruviga ja kukub küljest. Lõhkumisohtu küll ei ole, kõik väga lihtne
Lahti võttes näed ise kogu süsteemi ära.
Kuumapuhurit käepärast polnud kahjuks ning ei hakanud eraldi ostma, nikerdasin niisama siis peale. Ideaalne tulemus lähedalt vaadates pole, aga ei kurda. Kilel lasin veidi aega päikese käes küpseda. Üks suund on Depo oma, teine TYC - pikalt mõelnud, miks üks oranžikam on
Tõenäoliselt tõmban mingi aja pärast esituled sama kilega üle.
Veidi värviparandusi tehtud, rõvedalt häirisid roostekohad.

Kena Scorpa jäi silma:

Kuumapuhurit käepärast polnud kahjuks ning ei hakanud eraldi ostma, nikerdasin niisama siis peale. Ideaalne tulemus lähedalt vaadates pole, aga ei kurda. Kilel lasin veidi aega päikese käes küpseda. Üks suund on Depo oma, teine TYC - pikalt mõelnud, miks üks oranžikam on

Veidi värviparandusi tehtud, rõvedalt häirisid roostekohad.

Kena Scorpa jäi silma:

Kuna Sierrast on pildimaterjal üsna kesine, siis klõpsutasin juurde