sorry jah tamar et ma ei jõudnud aga lõpuks olin kurat tartus mingit ime teedpidi väljas ja ei saand ise ka aru kuidas nii läks nii et sorry ja särgid on teel juba
vuntz kirjutas:sorry jah tamar et ma ei jõudnud aga lõpuks olin kurat tartus mingit ime teedpidi väljas ja ei saand ise ka aru kuidas nii läks nii et sorry ja särgid on teel juba
Kuumaga läheb juhe kokku?
Laduge aga nimed üles kel maksmata, siis rahvas teab ka ntx kellega äri ajada kellega mitte jne .
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
Ja juba teine nädal täis, siiamaani pole hr. Vuntz suutnud pakki Tallinnast teele panna, lubas küll, et esmaspäeval pakk läheb posti. Isegi jala ei tooda pakki Tallinnast Haapsallu. Aga noh loodame, et jõuluks saab kätte särgi.
pakid on teel täitsa ja sorry et nii hilja sia saadetud mul palju tegemist ja ei jõud mitu päeva possase ja siis veel saadeti ttagsi et liiga väike summa oli paki peale antud jne aga jah saate kätte ikka
Selge, kuid üldiselt tahtsin enda jutuga jõuda selleni, et kõigi võib ette tulla asju ja pole aega mõne asjaga tegeleda, nii juhtus sinul pakkide saatmisega ja võib-olla mõnel maksjal võis sama asi olla nii, et pole kohe mõtet vist musta nimekirja kirjutada neid, kuid ega viisaks see küll pole mis teevad.
hakkan uurima nüüd mingi aeg neid rahade asju ja ka seda et kes eiole kätte saand
samas küssa kas kellegil on ka nurisemist särkide üle!! või on kõik ok
Otseselt Vuntz sulle pole midagi ette heita aga, peale päeva kandmist avastasin, et juba H täht koorub maha.
Nii, et järgmine kord äkki teeme väiksema atribuutikaga särgi ja laseme tikkida ? Vw Klubi särk selline ja peab, mitu aastat kohe.