Mulle meeldib logole klikkides foorumi pealehele minna. Aga äkki oleks mõeldav ka variant, et logo virtuaalselt poolitatud, et kui klikid näiteks SIERRA, satud foorumi pealehele ja kui klikid CLUB, siis viskab klubi kodulehele.Tarmo kirjutas: 19 Veebr 2018, 21:27 tahaks tagasi, et sierraclub logol klikkides läheb kodulehele, eriti ei huvita kui kellegil on käe sisse harjunud teistest foorumitest, harjub siis ümber või nõuab teistes foorumites selle muutmist kodulehele minemiseks
Foorumi tarkvara uuendus
Re: Foorumi tarkvara uuendus
esivedu tähendab tõmbamist
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
esiteks tekitaks see poolitamine rohkem segadust, teiseks on logo all hunnik linke mis sind viivad nii foorumi pealehele kui vähem tagasi, kolmandaks kui sa loed foorumit ja jõuad uute postituste lõppu, siis ma ei näe põhjust miks sa peaks kerima tagasi ülesse, et vajutada logole minemaks pealehele, kui all on link pealehele juba olemas
Logole klikkimist kasutan ma tavaliselt juba lahti oleva foorumiakna värskendamiseks. Tagasi pealehele lähen reeglina hiire küljel oleva nupu abil. See, tõsi küll, näitab siis, et just loetud asi oleks nagu veel lugemata, aga siiani olen olukorra meelespidamisega lahendanud. Peaks F5 klahvi ka kuidagi hiire külge installima, siis võib foorumi logo viia kuhu iganes. 

esivedu tähendab tõmbamist
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
varem said ju hakkama ilma logol klikkimata
Räägite äkki teineteisest mööda. 1 räägib foorumi logost, teine "kodu" ikoonist?
Vaata foorumit telefonis ja naudi seda et pole foorumi logogi kuhu vajutada 

'89 3d 1,6
Sierra Cosworth is Bruce Springsteen
Mobiilis peaks ka nüüd iga postituse juures kontakti nupp olema. Aga selle nähtavale tulekuks peab brauseri mälust vana faili kustutama, mis telefonis on päris tüütu.
Tervitus!
Ma ei tea, kas ma olen ainuke, aga vahva oleks, kui foorumis lingile vajutades, avaneks link uuel vahelehel, mitte samas aknas.
Ma ei tea, kas ma olen ainuke, aga vahva oleks, kui foorumis lingile vajutades, avaneks link uuel vahelehel, mitte samas aknas.
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
Võiks küll jahPriit kirjutas: 27 Veebr 2018, 21:34 Tervitus!
Mis fail, kus kohasrinu kirjutas: 27 Veebr 2018, 11:36 Mobiilis peaks ka nüüd iga postituse juures kontakti nupp olema. Aga selle nähtavale tulekuks peab brauseri mälust vana faili kustutama, mis telefonis on päris tüütu.

'89 3d 1,6
Telefonis surfates pigem mitte aga arvuti taga võiks küllPriit kirjutas: 27 Veebr 2018, 21:34 Tervitus!
Peaks nüüd korras olema. Ei ole vaja midagi ise kustutada.