M: Komplektne 88kw Dohc mootor + veel Sierra nänni
Foorumi reeglid
Teema tõstmine mitte enne 7 päeva mõõdumist eelmisest postitusest. Alati võib lisada uut hinda või uut infot.
KONTAKT andmed (tel number, meil, msn, skype vms).
Dokumentide ostu müügi kuulutused on keelatud.
Teema tõstmine mitte enne 7 päeva mõõdumist eelmisest postitusest. Alati võib lisada uut hinda või uut infot.
KONTAKT andmed (tel number, meil, msn, skype vms).
Dokumentide ostu müügi kuulutused on keelatud.
M: Komplektne 88kw Dohc mootor + veel Sierra nänni
Sierralt siis järgnevad asjad müügiks:
Komplektne 88kw Dohc mootor koos siis sellele kaasneva MT75 käigukastiga, mootori juhtmestikuga, voolikud, aju.
Mootori ajalugu siis selline, et 100-200km tagasi olen ära vahetanud sellel õli, õlifiltri ja küünlad (Boschi toode). Mootor töötas laitmatult ja läks käima poolest pöördest. Müügi põhjuseks on see, et kasutusse läheb mul teine mootor. Hetkeseisuga mootor on maha võetud ja ripub kraana otsas Tallinnas Lasnamäel. Komplekti hinnaks annan 150€ eest ära.
Lisaks müün ka sellele mootorile kaasneva kardaani eraldi! 20€
Esituled koos valgete suundadega! 20€
Uue kütusepaagi, mis on ainult paar kuud vana ja koos kütusepumbaga! 50€
Kõik istmed välja arvatud juhiiste! 10€
Radiaator! 20€
Aku! 20€
Kõik jupid asuvad Tallinnas!
Hinnapakkumistele olen ka oodatud!
Kui viid ära kõik müügis olevad jupid siis hind kokku on 250€
Komplektne 88kw Dohc mootor koos siis sellele kaasneva MT75 käigukastiga, mootori juhtmestikuga, voolikud, aju.
Mootori ajalugu siis selline, et 100-200km tagasi olen ära vahetanud sellel õli, õlifiltri ja küünlad (Boschi toode). Mootor töötas laitmatult ja läks käima poolest pöördest. Müügi põhjuseks on see, et kasutusse läheb mul teine mootor. Hetkeseisuga mootor on maha võetud ja ripub kraana otsas Tallinnas Lasnamäel. Komplekti hinnaks annan 150€ eest ära.
Lisaks müün ka sellele mootorile kaasneva kardaani eraldi! 20€
Esituled koos valgete suundadega! 20€
Uue kütusepaagi, mis on ainult paar kuud vana ja koos kütusepumbaga! 50€
Kõik istmed välja arvatud juhiiste! 10€
Radiaator! 20€
Aku! 20€
Kõik jupid asuvad Tallinnas!
Hinnapakkumistele olen ka oodatud!
Kui viid ära kõik müügis olevad jupid siis hind kokku on 250€
- Manused
-
- 38827703_1955094487884499_1186029109684207616_n.jpg (210.35 KiB) Vaadatud 3235 korda
-
- 33234705_1704021559682915_4357973723202977792_n.jpg (87.77 KiB) Vaadatud 3235 korda
-
- 33111436_1704021619682909_3684585703741587456_n.jpg (61.74 KiB) Vaadatud 3235 korda
Re: M: Komplektne 88kw Dohc mootor + veel Sierra nänni
Uuendasin hindasid!
Mootor koos kõige kaasnevaga (Käigukast, juhtmestik ja aju) 150€.
Kõik kokku 250€.
Mootor koos kõige kaasnevaga (Käigukast, juhtmestik ja aju) 150€.
Kõik kokku 250€.
-
- aktivist
Tulede puhul on taguotsa pilt olulisem. See, et kas on elektriga regull, ja kas lisa kaugtuli on tegelikkus.
Vabandan, minu viga.
Esitulede täpsustus:
Mõlemad on ilma lisa kaugtuleta ja juhipoolne elektriline kumera pistikuga ja kundepoolne manuaalselt reguleeritav.
Esitulede täpsustus:
Mõlemad on ilma lisa kaugtuleta ja juhipoolne elektriline kumera pistikuga ja kundepoolne manuaalselt reguleeritav.
moto,kast ja juhtmestik 150euri ?
kas on alles?
kas on alles?
Uuendan teemat.
Mootor, kast ja juhtmestik on müüdud!
Järgi müügis on ainult esituled koos suundadega, istmed ja radiaator koos ventikatega.
Mootor, kast ja juhtmestik on müüdud!
Järgi müügis on ainult esituled koos suundadega, istmed ja radiaator koos ventikatega.
Istmed v. a. juhiiste, esituled koos suundadega ja radiaator koos ventikatega kokku 40€!
Istmed läinud. Järgi jäänud ainult esituled koos suundadega ja radiaator kos ventikatega.
Juurde on tekkinud uus Boschi lambda andur! Karbis koos pistikutega ja juhendiga. Hinda pakkuge ise!
Juurde on tekkinud uus Boschi lambda andur! Karbis koos pistikutega ja juhendiga. Hinda pakkuge ise!
Esituled, suunatuled, uus Bosch lambda andur ja radiaator kokku hinnaga 50€!