87 aasta sedaan
Ei tasu jah. Korista müügikuulutused ära. Ise veensid tanni ümber juu et näet et ära müü jne jne et uus ja hullem. Ja nüüd käitud nii. Mis eeskuju sa teistele oled niisierra87 kirjutas:ära hakka mind ümber veenama siin:D
ma juba mõtlen vaikselt ümber ja siis mõtlen jälle tagasi
uuemat tahaks aga ta on jälle nii korralik et tegelt 8000eest ei tasu ju müüa

Tee temast ''uuem'' sul juba uuem armakas sees, noh uuem kabott, tagatuled, stanged, sisu ja ongi uuem sierra sul.
teise mootori pesin puhtaks ja toppisin peale eile.panin selle DOHC i käigukasti ka
nad ei ole veel kinni keeratud aga täna vast hakkan keerama kui vihma ei saja või midagi hullu ei juhtu.
niii,nüüd tahan teada saada et kui hästi sobivab esimesed elektrilised klaasi tõstukid tagumisi klaase tõstma on seda võimalik teha?
ja et kas audi katuseluugi mootorit annab sierrale toppida*-)mul on ainult se mootor,selle kõljes on pistik paljude otstega,ma lasin sinna igast otsast oolu sisse aga käima ikka ei saanud,siis mõtlesin et ta ikka ei tööta
vot,aga ma ikka tahan proovida ta tööle saada
nad ei ole veel kinni keeratud aga täna vast hakkan keerama kui vihma ei saja või midagi hullu ei juhtu.
niii,nüüd tahan teada saada et kui hästi sobivab esimesed elektrilised klaasi tõstukid tagumisi klaase tõstma on seda võimalik teha?
ja et kas audi katuseluugi mootorit annab sierrale toppida*-)mul on ainult se mootor,selle kõljes on pistik paljude otstega,ma lasin sinna igast otsast oolu sisse aga käima ikka ei saanud,siis mõtlesin et ta ikka ei tööta
vot,aga ma ikka tahan proovida ta tööle saada