Sierra RS
Re: Sierra RS
Isegi kui sa kingiks mulle selle iluvõre ja oleks nõus ise ära vahetama siis ikkagi ei taha. RS kirjad on peal, ei saa küljest võtta.
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
ja see millest ma räägin on läti originaal? minu pärast olgu su võrel või chuck norris peale kirjutatud kuid kui asi on rõve siis firma ei muuda midagi 

Selles, et auto siiani sõidukorras on ma ei kahtle, on teine oma kohta vahetanud 

Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
Transitipeale üleläinud...
Tegin jah väikse linnatiiru. Sierra jaoks aega eriti ei leia, veidi kahtlane ülevaatuseta sõita ka. Aga kui lume moodi kiskuma hakkab küll siis leian selle aja.
Ma ikka ootan su lubatud burksi
Ma ikka ootan su lubatud burksi

Mingi tüüp jättis autole kirja oma tel numbriga. Helistasin, tahtis kohe hinda teada. Lühikese jutu lõpuks pakkus 200 eur, sellega ma rahule ei jäänud. Lubas veel tagasi helistada aga vaevalt see enam juhtub 
Jutu järgi pakuks, et nii noorelt lube olla ei saa.
Kõrgemad pakkumised on oodatud. Samas võib soovitada ka kohta või inimest Tartus, kes julgeks ette võtta põhja keevitamise töö ilma selle eest mitmekordset auto hinda küsimata.

Jutu järgi pakuks, et nii noorelt lube olla ei saa.
Kõrgemad pakkumised on oodatud. Samas võib soovitada ka kohta või inimest Tartus, kes julgeks ette võtta põhja keevitamise töö ilma selle eest mitmekordset auto hinda küsimata.
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
ek see mitme kordse auto hind sõltub kas enne või pärast keevitust väärtus, ja kui väärtuslikuks sa üldse pead
arvesta et romu hinnaga seda ära ei tee 

-
- turist
- Nimi: Kaur
Masin on jõudnud minu kätte 
Sama aku, sama raadio, käigukang on jälle nagu surm. Kere on tehtud, väljastpoolt vajab veel.
Suunatuled said vahetatud sest üks kukkus praktiliselt eest.

Pildid on siin: https://imgur.com/a/wllz50V

Sama aku, sama raadio, käigukang on jälle nagu surm. Kere on tehtud, väljastpoolt vajab veel.
Suunatuled said vahetatud sest üks kukkus praktiliselt eest.

Pildid on siin: https://imgur.com/a/wllz50V
Tore näha, et sõidab veel. 17" veljed on ära kadunud, tagastange on punaseks muutunud. Rool on vist värvitud, värv koorus sealt (http://rinu.net.ee/sierra2/WP_20131012_038.jpg). Muidu näeb välja nagu vanasti.
-
- aktivist
- Nimi: Markus
Cosworth see auto 100% pole olnud sest muidu oleks sul varustusaste muljet avaldav ja cossude lisasse kuulub samamoodi ABS mida sul ei ole. Asi selles et kui Cossu 150kw oleks peal olnud siis ega salongi juhtmestikku poleks ju keegi vahetama hakkanud. Teine asi mis pildilt kohe näha... sul ei ole ABSi kui sul taga on ketas-sild LSD on sild ise alla pandud ja kui on Trummel LSD siis on kas MK1 tagasild või ümber tehtud. Igaljuhul on tegu tavalise stock Facelift sierraga millele on peale pandud Facelift RS stangelisad ainult.
Graafiline disain / Kleebiste print ja paigaldus
Ah?Tuninparts kirjutas: 07 Veebr 2019, 21:35 Cosworth see auto 100% pole olnud sest muidu oleks sul varustusaste muljet avaldav ja cossude lisasse kuulub samamoodi ABS mida sul ei ole. Asi selles et kui Cossu 150kw oleks peal olnud siis ega salongi juhtmestikku poleks ju keegi vahetama hakkanud. Teine asi mis pildilt kohe näha... sul ei ole ABSi kui sul taga on ketas-sild LSD on sild ise alla pandud ja kui on Trummel LSD siis on kas MK1 tagasild või ümber tehtud. Igaljuhul on tegu tavalise stock Facelift sierraga millele on peale pandud Facelift RS stangelisad ainult.

'91 Sierra "GT", '90 Sierra & '90 730i
möh?Tuninparts kirjutas: 07 Veebr 2019, 21:35 Cosworth see auto 100% pole olnud sest muidu oleks sul varustusaste muljet avaldav ja cossude lisasse kuulub samamoodi ABS mida sul ei ole. Asi selles et kui Cossu 150kw oleks peal olnud siis ega salongi juhtmestikku poleks ju keegi vahetama hakkanud. Teine asi mis pildilt kohe näha... sul ei ole ABSi kui sul taga on ketas-sild LSD on sild ise alla pandud ja kui on Trummel LSD siis on kas MK1 tagasild või ümber tehtud. Igaljuhul on tegu tavalise stock Facelift sierraga millele on peale pandud Facelift RS stangelisad ainult.
-
- aktivist
- Nimi: Markus
Oleks see sierra cossu olnud tehasejärgi varem oleks tal pardakopuuter varustuses sees lisadega.
pole veel ühtegi cossut kohanud millel puuduks pardakompuuter ja ABS ning EL peeglid
Cossusi toodeti ainult ketas tagasilla ja abs-iga sellele kerele minuteada
pole veel ühtegi cossut kohanud millel puuduks pardakompuuter ja ABS ning EL peeglid
Cossusi toodeti ainult ketas tagasilla ja abs-iga sellele kerele minuteada
Graafiline disain / Kleebiste print ja paigaldus
Ikka ei saa aru, mis Cosworthi sa tavalise Sierra teemas taga ajad..
'91 Sierra "GT", '90 Sierra & '90 730i
Seosetu jutt millest keegi aru ei saa
Mina saan aru et autol on RSi välimus lihtsalt, cossust pole keegi juttu teinud 

-
- turist
- Nimi: Kaur
17" veljed jäid eelmise omaniku kätte ja selle võrra sain hinda alla. Mulle niikuinii ei istunud nood. Rooli värvis eelmine omanik ära ja stange on võetud vist teise RS masina küljest.

Täna sai klapikambrikaane tihend vahetatud.

Täna sai klapikambrikaane tihend vahetatud.