Henn kirjutas: 24 Juun 2018, 13:23 ma panin -35mm madaldusvedrud aga amordid jäid vanad(3d kere, 5d amordid, sedaani vedrud) ning tõstukil kõik vedrud logisevad vahel, sõites vaikne ja ok)
FS kirjutas: 24 Juun 2018, 14:56 Sierra V6 vedrud peaks ka ok valik olema, eks ta veidi pehmem kindlasti kui tagumised ette, aga nelikul tõmbas noka püsti ja võrreldes tavavedruga jäigem ka.
Pead ei anna, aga scorpa vedrud olid kui õigesti mäletan läbimõõdult suuremad ja isegi kui vahele lähevad võivad kannu hõõruma hakata.
Jäikus on tegelikult hea nende tagumiste vedrudega ees, aga künklikumal teel hakkab nina hüppama liialt palju, kas siis see vedru on liiga lühike või on hoopis amort oma elu lõpetamas? Kõrgemaks ma ka ajada ei tahaks, pigem võiks isegi tiba madalam olla, aga mitte palju. Ei taha tänavaid valima hakata ja koduteed 20kmh kulgeda. Muidu mul on ka vaikne nende vedrude kohapealt, salongi vähemalt ei kuule küll esisillast midagi. Tagant tuleb aind vastikut piduriklotsi kolinat, mõlemal pool ühel klotsil vedrud jalga lasknud
Uued amordid on mul kavas millalgi nagunii, aga valiku ees kas võtta KYB-i gaasikad, mis on nii ees kui taga ca. 50 euri tk või vahet ei ole, sobivad ka tavalised õlikad? Sellessuhtes oleks see ühekordne investeering, et selle autoga ei sõida ju teab mis palju

Scorpa vedrud huvipärast mõõdan ära millalgi, kas on lm suurem neil.