Natuke sai nokitsetud projekti ''talveeelne hooldus'', mille käigus peatatud mõni õlileke, vahetatud õli ja filtrid, väike klapireguleerimine, mis tuleb siiski üle veel käia ning nipet-näpet muid pisitöid. Plaanis veel vahetada ees uuesti õõtsadepoolsed stabilisaatoripuksid, paigaldada lõpuks lisatuled ja vaatan, kas lasen tagumist osa natuke allapoole või mitte. Kindlasti midagi veel, mis hetkel meelde ei tule. Läbiõiduks selline ümmargune 79000, ütleme nii. Eelmise aasta 13. novembril tehtud postituse järgi siis aastane läbisõit kuskil 7-8 tuhande vahel. Kõik klapib
Uskumatu, et nii kaua ühtegi Sierrat pidanud olen.. 2 aastat. Mõne jaoks ei ole see ju mingi näitaja aga mul tavaliselt üle 2-3 kuu nad ei kestnud

Eks näis kaua veel. Hetkel nagu ära tüüdanud otseselt ei ole. Võiks siit-sealt parem olla ja vahest kipungi õhtul koju sõites mõtlema, et võiks ühe või teise liikuriga pigem veereda, kuid käima ta läheb, soojaks läheb, sõidab hästi, kütust võtab nii ja naa suurusjärgus ning remontida on teda lihtne.
Lisaks.. oma elu esimesed täitsa uued talverehvid ostsin mina just selle auto alla, kuukene või nii tagasi. Uhke tunne oli, kuigi lund ju ei ole ega tea milla üldse tuleb.