me italianoga käisime kah ja nägime tanni kah. algul ei tundnud ma teda ära ja kui kindel olin siis läks ta kaduma ja rohkem teda ei näinud.
pilte ja videosid ei teinud
no näed siis, käin korra tartus ja kohe igalpool teatakse aga eks tann oli üsna ära joodud näoga, sellepärast ei tundnudki ära
aga ma panin siia selle video üles: http://www.youtube.com/watch?v=g0Ysz9-6ylY
polnud visiite kaasas, kuid lahedalt sleeperiks on tehtud. esimene asi ju mis jääb mitte teadjatele silma on kapott, sellel oli see tavaline ilma avadeta. cossu iluvõre võibolla jääb silma (nüüd seda stiili juba paljudel mk3 sierradel) ja tal polnud kah seal fordi märki sees. tagatiib, originaal (kuid seda tava inimesed ei tea et just selliseid aind cossudele originaalis pandi) valuveljed, originaal, kuid seda ka ei tea enamus tava inimesi
mõnusalt tagasihoidlik nägi välja jah. isegi toonklaasi ei olnud esimene reaktsioon oligi publiku hulgas, et hähhääähähää sierra tuleb kummi põletama. pärast olid kõik vähe teisel seisukohal
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
eks sellised sierrad on ennegi inimestel karpe lahti ajanud
paljudel ju sierrad nii tavalised "asjad" et ei mäletagi kohe neid cossu mudeleid
algul: "mingi SIERRA"
pärast "I got 2 get one of those "
ahjaa karjumise ajal olid mu kõrval "B M Wee" kohe selline tunne oli et läheks annaks peksa