aga ikkagi mind painab see,et kui ta tagurdas ja siis tõmbas edasi ja liikus veel natu edasi ja jäigi seisma koha peale,see 1.6 mootor pole ikka nii võimas.vend mul tegi siksiga sama kasutades esi pidureid ja oli sama väärne tulemus
selleks ei pea tagumisi pidureid maha võtma. lihtsalt vajutad pidurit ja annad gaasi. mootori jõud käib piduritest üle. paljud autod kes kiirendustel käivad ja burnouti teevad, on ka tänavalegaalsed! ehk siis kõik pidurid töökorras. ja tõesti, antud videos kasutatakse pidurit
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
libedarajal oli ilusti näha , et kui pidurit põhja ei löö jõuga vaid nö muljud, siis tagapidurid ei rakendugi täisvõimsusega. seda siis tutikatel a klassi mersudel, mille pidurid peaks ikka korras olema. esimesd ilusti blokis ja tagumised veerevad. kui järsult ja tugevalt pidur alla lüüa , siis kõik blokeeruvad. seletatav siis sellega et pidurivõim on ees ja kui jõuga õlile survet ei anna siis läheb ta kõigepealt loomulikult lähematesse (esimestesse) silindritesse. OÜ autosõidu omad nii rääkisid ja mina usun sest oma silmaga nägin
Viimati muutis Priit, 30 Mai 2007, 10:19, muudetud 1 kord kokku.
ohh ma ei jõua enam... kõik ju nägid et kumm suitses, järelikult on võimalik asfalt oli märg/õline ja pidurituled põlesid. rohkem ei olegi tarvis arutada. mõttetu vaidlus mis kedagi targemaks ei tee