Mis võib olla kui pidurdades hakkab rool nagu võdisema käes( pidurikettad kõige rohkem 6 kuud vanad) Imelik just see et kui nimodi normaalselt õrnemalt pidurdad siis just vibrab, aga kui paned ikka konkreetselt pidurit (äkk mahapidurdus) siis nagu kõik korras!
Tänud!
ketas tundub iseenesest veel väga korralik ja kudas see ketas ei tea kõveraks saab minna, ehk siis mis seda põhjustab!
Ja see vibra on ikka päris suur!
Kas sarniiri puks ei või või seda kudagi mõjutada just see mis on stabika varda ümber?
see et ketas TUNDUB KORRALIK ei tähenda veel midagi. kui ma vahetasin siis silita ja vahi seda vana ketast palju tahad, mitte ei saa aru et kõver oleks... kui ainult pidurdades vibra siis peaks ikka pidurites asi olema.
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
endalgi oli see mure,sai vahetatud rooliotsad, ei midagi
siis sain tuttava käest teada et ketas äkki ja oligi
80-ne pealt pidurdades oli ikka väga hull vibra
ja kusjuures olin ka mõlemad kettad hiljuti vahetanud
Scorpa ja Sierra mure, et pidurikettad kipuvad kõveraks minema. Kõveraks lähevad nad kuumast kui nad kuluma hakkavad. Tavaliselt pidurit vajutades kohe tunnetad, et nüüd klotsid liginesid kettale ja vibra hakkab, niikui varbaotsa pidurilt lahti lased, kohe masin vagane. Mida väiksemaks kiirus jääb seda väiksem vibra. Ja nagu eespool öeldi, et võid silmaga vaadata ja käega katsuda ega aru saa.
taunod kirjutas:endalgi oli see mure,sai vahetatud rooliotsad, ei midagi
siis sain tuttava käest teada et ketas äkki ja oligi
80-ne pealt pidurdades oli ikka väga hull vibra
ja kusjuures olin ka mõlemad kettad hiljuti vahetanud
No ja mis siis oli kas vahetasid uuesti ja siis oli korras?
Või mis siis tegema peaks kui jälle uued panen, siis kas nood lähevad ka kõveraks?
siis uuesti jälle vahetama
eks see kui kiiresti nad kõveraks lähevad sõltub mingil määral ka sõidustiilist ning noh muidugi ka toode võib olla sattunud praak
kui hästi mäletan siis mul olid sillas mingid puksid nata läbi ja sellest siis väike viba tekkis pidurdades
aga ei mäleta täpselt et mis puksid kuna ise ei vahetand neid!!!
selleks et pukside pärast vibama hakkab peaks minu loogika järgi mingi ringikäiv asi olema tasakaalust väljas (ntx ratas või see sama piduri ketas aga väga vähesel määral)
aga käi tüv punktis ja las vaatavad kas midagi lõtkub(lagi 50 eeku selle eest). kui lõtkub esisillas midagi, siis tuleb see nagunii ära vahetada ju,kui tahad turvaliselt liigelda ja kui asi paraneb, siis hea. kui ei parane siis pead kettad ka ära vahetama kui tahad vibrast lahti saada, onju?