noo valik on lai

Eelistan asja ajada siiski läbi neti ning tuntumate firmadega. Nurgatagused on kahtlased. Igatahes, kui ma selel faili alla laadisin, siis ei suutnud ma seda ühegi programmiga avada.tarmo kirjutas:ega see pildina kiri ei ole seal failis (arvan mina) ja kui lähed mingit suva särki tegema siis on nad ju lausa ise sul sinna nõus kirjutama, mis viga neil siis muuta seda on, ntx lähed kuskile kaubanduskeskusesse kus on ka särkide tegemine ja kui olete ära muutnud siis lähed ise niikauaks shoppama kuniks kiri peale pannakse ja probleem lahendatud
Selge, vajadusel pöördun siis sinu poole.yax kirjutas:Kodulehel, allalaadimise lingi all on kujundusfail Corel Draw programmis, versioon 7 ja üles sobiv. Koosneb see neljast leheküljest. Esimesel lehel on tagakülg, siis esikülje auto ja kolmandal kasutajanimi ja mootor ning neljandal kasutatud fondi nimi ja suurus.
Kui hulga särke korraga tellida, siis on kasulik kui esiküljel on kasutajanimi ja auto tähtederõngas eraldi.
Proovisime Pärnus särgipoest tellida ja jäime pika ninaga. Ühesõnaga kui teenuse pakkuja ei tea, mis on coreli fail ja ise kujundusi ei tee särkidele, siis sealt pole mõtet tellida. Sobivad reklaami- ja siiditrüki firmad, kes ise kujundusfailidega tegelevad.
Kui kellegi on soov ja ta oskab mulle kirjeldada särgitegija nõudeid kavandile, siis olen nõus faili vastavusse viima. Ka siis kui hulgi tellite ja on probleeme võin kujunduse vastvaks teha.