anda19 kirjutas:väike kysimus siis kas keegi oskab aidata mix pean iga kuu diffrit vahetama kuna lendavad laiali lihtsalt või ongi see sirtsudel mingi nõrk koht ?
lendas sull haapsalus differ laiali? viga vist selles et mootor käib sillast üle
paar tundi hiljem lendas jah 200 sajapealt hakkas imelikke hääli tegema ja otsa ta järjekortselt saigi aga enne kui hoorata kergeks tegin lendasid ka laiali olen ka käigukasti igaksjuhuks vahepeal ära vahetand aga ikka ei midagi
eks see ikka kummipõletamise pärast ma pakun? sest kui lased ntx piduriga kummi ja üks ratas ainult käib all ringi, siis see omab ju sama efekti, mis kasutada veoteljel eri mõõduga rehve, aga kummipõletamine kordi hullem, nagu loogikaga lähenedes?
aga siis ei tohiks ju kurve võttagi , tegelt kui vaadata kuidas ta kummi põletas siis käisid tal mõlemad rattada ringi kuigi tavaline differ pidavat olema . kuid ma arvan et see kergem hooratas on kurja juur et lihtsalt liiga äkki tulevad jõud taha kuna hooratas ei leevenda
anda19 kirjutas:aga mix ennem kergeks tegemist ka lendasid xr4 oma panin ka alla vahepeal see samamoodi lendas kyll 2.8 v6 ja peaks nagu tugevam olema aga ei midagi
ütlen veelkord et tegu tava difriga ei ole vahet neil 2.8 ja 2.0
endal ka kergendatud hooratas ja probleemid puuduvad
Ei taha hästi uskuda, et auto jõud nüüd nii metsikult käib diffrist üle, et neid läheb nagu leiba. Soovitaks üle vaadata tagumised õõtshargid, et kas on sirged, sest üks võimalus kohe see, et kui üks hark kuskilt paugu saanud siis võib üks pooltelg asetseda diffrisse vildakalt sisse ja võib kogu kupatuse jälle pe*se keerata. Oled muidu diffrid peale lõhki ajamist lahti ka võtnud ? Mis osad purunevad ?