oskab äkki keegi öelda, kas 92a sedaani tagumine stange sobib 91a luukpärale? põhimõtteliselt peaks ju sobima aga kui tuled on tiba erinevad, siis äkki stanged ka?
ma pole kindel kas see on nii või lihtsalt minul nii juhtunud, kuid eelmine omanik on lisaks tulele ka stanget vahetanud ja siis tundub et laugpära on tagant ümaram kui sedaan, st et tagant nurkadest ei ole stange nii hästi vastu keret kui keskelt, samas pole ka midagi hullu.
eks siis paistab kui vahetamiseks läheb. endal stangel olen juba 2 korda uued kinnitused teinud, sest vanad pruuniks pudruks läinud aga omatehtud väsivad ära ja igavene jama üldse...
noh asi selles, et ma sõidan pigem tehniliselt korras autoga(nagu mul see juba peaaegu on), mitte kehvade pidurite ja ntx loksuvate puksidega stangesid ja plekke kõveraks...sellepärast on asi viibinud nagu.
tagumise stange jaoks pean ma siis materjali hankima jälle sõbra käest...aga ette ma tegelikult seda rs lisa ei tahakski...võin sulle müüa kui tahad mulle lihtsalt meeldib see, mis on seal ees praegu.