Visible kirjutas:Hind üsna soodne ehk sellepärast, et sisu juba kergelt räämas ning see võib vihjata ka ülejäänud auto seisukorrale. ( see lihtsalt minu arvamus )
Asi lihtsalt selles, sisu räämas kuna keegi ilge tuuning vend on spreiga siniseks värvinud jupikesi ja värvitud on kehvasti ehk värv tuleb kohe maha.
Oleks kaheksateist võtaks kohe biigist juurde kaheksakend tonni mis puudu on mul. Ahjaa tegelt rohkem sest regamine pluss ülevaatus ja kindlustus ja siis hooldus ja ongi biigist 90mmet tonni vaja.
Italianopriit, kas ikka ostad mondeo ? Sierra ju lahedam ?
Visible kirjutas:Hind üsna soodne ehk sellepärast, et sisu juba kergelt räämas ning see võib vihjata ka ülejäänud auto seisukorrale. ( see lihtsalt minu arvamus )
Asi lihtsalt selles, sisu räämas kuna keegi ilge tuuning vend on spreiga siniseks värvinud jupikesi ja värvitud on kehvasti ehk värv tuleb kohe maha.
Oleks kaheksateist võtaks kohe biigist juurde kaheksakend tonni mis puudu on mul. Ahjaa tegelt rohkem sest regamine pluss ülevaatus ja kindlustus ja siis hooldus ja ongi biigist 90mmet tonni vaja.
Italianopriit, kas ikka ostad mondeo ? Sierra ju lahedam ?
vanematele tuleb ikka mondeo jah. cossut ei saa ju liisingusse võtta ja see antud kossu jätab millegipärast sellise räbala mulje. seesama spraytuuning juba ntx. + veel see , et mootorist ei ole ühtegi pilti. ja hind on ka odav ikka kui võrrelda ntx saksas olevate samade lisadega masinatega...
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
Nii käisin siis seda sierra cosworthi vaatamas, pettumus kui suur: TÄIELIK ROIM! Kere roostes,tagaots kergelt avariiline, sisu detaile on spreytatud ning müüja jutu järgi ei pidand turbo töötama