sierra ei tööta:/
dohc pead paagi maha võtma et sellele ligi saada, ja see on paagi peal, ja käib kui ma ei eksi siis sellise plekk võruga kinni (mille pead maha keerama, kui tahad pumpa käte saada.)
ohc asi lihtsam, see taga varuratta põhja külge kinnitatud.
ohc asi lihtsam, see taga varuratta põhja külge kinnitatud.
Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
paagi maha võtmine pole üldse ilus töö
vähemalt minu sierra paagi maha võtmine käis relakaga ja sõbral sama moodi
uus paak maksab umbes 1000eek ja minu meelest tasub ta ära ka vahetada(kui pumba vahetuseks läheb),igasugu -tsenseeritud- on sinna kogunenud selle ajaga ju,paagi vitsa ja kinnitus poldid pidin ka uued panema,nad on lihtsalt nii kinni roostetanud sinna

uus paak maksab umbes 1000eek ja minu meelest tasub ta ära ka vahetada(kui pumba vahetuseks läheb),igasugu -tsenseeritud- on sinna kogunenud selle ajaga ju,paagi vitsa ja kinnitus poldid pidin ka uued panema,nad on lihtsalt nii kinni roostetanud sinna
tel:56 705 207
kas sul hakkab tahomeeter pilduma kui sõidad?? kui tahokas hakkab pilduma siis on kommutaator!
Või on sul kõrgsurvepump läbi, kui sul on pritsung muidugi
Ja ma ise arvan et ei ole kommutaator, kuna kui kommutaator per**s siis auto ei käivituks üldse
Või on sul kõrgsurvepump läbi, kui sul on pritsung muidugi
Ja ma ise arvan et ei ole kommutaator, kuna kui kommutaator per**s siis auto ei käivituks üldse
Teostan autode remonti, asun raplas 
Päevahind 1500kr
Ootan tööd
Terw. Serrari

Päevahind 1500kr
Ootan tööd

Terw. Serrari
Proovi anda jaga kuljes olevas pistikus keskmisele juhtmele korakks massi(Süüte poolist tulevast juhtmes peab siis tulema säde) ja kui siis tuleb säde siis kommutaator ja süütepool terved ja asi oopis halli anduris (massi andmisel peab olema süüde sees)
Teostan autode remonti, asun raplas 
Päevahind 1500kr
Ootan tööd
Terw. Serrari

Päevahind 1500kr
Ootan tööd

Terw. Serrari
kui mul pump persses oli siis sain rahulikult kohapeal tuuri põhja vajutada ja sõites üle 2000polnud võimalik,kui üldse kohapealt ära jõudis minna
kuidas vaadatakse et pump korras?
mõõtsid pumba rõhku
paagi väline peaks umbes 6bar andma ja paagi sisene umbes 3bar
kui pump teeb häält süüte sisse keeramisel siis se ei tähenda veel et pump korras on
korralik pump jõuab tagasi voolust bensiini tagasi ka lüüa isegi sisi kui kohapeal süütega nõksutada
kui uut pumpa vaja läheb siis
ei pea olema sierra oma ega mitte fordi isegi mitte(kui on paagi väline)pea asi et oleks paagi väline pump
ma ise panin bemmi oma ja väga hästi töötab;)
ja juhtmed tuleb ka kindlalt õieti panna pumbale tagasi
kuidas vaadatakse et pump korras?
mõõtsid pumba rõhku
paagi väline peaks umbes 6bar andma ja paagi sisene umbes 3bar
kui pump teeb häält süüte sisse keeramisel siis se ei tähenda veel et pump korras on
korralik pump jõuab tagasi voolust bensiini tagasi ka lüüa isegi sisi kui kohapeal süütega nõksutada
kui uut pumpa vaja läheb siis
ei pea olema sierra oma ega mitte fordi isegi mitte(kui on paagi väline)pea asi et oleks paagi väline pump
ma ise panin bemmi oma ja väga hästi töötab;)
ja juhtmed tuleb ka kindlalt õieti panna pumbale tagasi

tel:56 705 207