tarmo kirjutas:niipalju kui mina olen aru saanud on notari tasu 200 ja registrisse kandmine 300 seega kokku 500 ja kui me üllariga kahekesi läheme ja selle ise kinni maksame siis pärast jääb meil maksta veel lihtsalt aastamaks
kuid teiste liitujate summad??...siis tuleks ka sierraclub'i enda pangakonto teha...kuhu siis kantakse kohustuslikud summad (aastamaks ja liitumine) ning muud vajalikku.....muidu jäävad teiste rahad õhku rippuma..
serrari kirjutas:kelle arvele hakkab raha saatma, kui on mingi üritus vms, ma ka ei tea ju
eiei..sa vist said nati valesti aru....tehakse ikka sierraclub'ile eraldi konto...kui ta kunagi ametlikuks saab...ja siis hakatakse ikka sierraclub'i kontole selliseid asju (aastamaks ja liitumistasu) maksma......või olen mina Tarmost midagi valesti aru saanud??...loodan et mitte..
Kusjuures mina käisin autokoolis MTÜ VÕRU AUTOM, nii naljakas kui see ka tundub autokoolil uued autod jne ja papp liigub aga kust otsast ta MTÜ oli, ei saa mina aru.
Aga maksaks kah liikmemaksu ja üritaks hiljemalt järgmise aasta augustis kokkutulekul ära käia (kui ..... ajal pole).
ei tea seadusest midagi... aga kui palju võib mtü-l töötajaid olla? kui kõik mtü liikmed panna töötajateks , kas siis võib tulu jagada? ei pea küll silmas meie mtü-d vaid rohkem üldisemas plaanis...
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
kuskohast saaks muidu neid sierra klubi kleepse sest siis tunneksite minu kahh linna vahel ära:D ja oleksin nõus maksma kahh ametlikkuse eest. mul endal juba teine sierra.