Mul on FORD SIERRA 1992 D.O.H.C 2.0i EFI...
auto v2g2 heas korras...nii palju raha raisanud tema peale
ja praegu just remondist...paar kuu moodas ja ongi juba tsenseeritud...
et panen auto kaima...normaalsesti laheb kaima...aga kui hakkan s6itma siis ta ljulitab...esimesel k2igul normalsesti laheb...aga kui panen 2-ne v6i kolmandas siis lulitab...
ma m6tlen et see on kutuse pump...
ja vabanda...Eesti keele eest ))
Viimati muutis COS[wo][RTH, 15 Sept 2007, 14:59, muudetud 1 kord kokku.
COS[wo][RTH kirjutas:Nu ongi auto taga kirjutatud "Sierra COSWORTH"
ma olen oma auto taha tolmu sisse kraapinud 4x4 ja TURBO mitte ei lähe auto paremaks ja kiiremaks sellepärast tähtis on ikka see ,mis sul seal kapoti all on, mitte mingid sildid pagasniku peal! ja mootorikatte all on sul pildi järgi tavaline 2,0 dohc...
ahjaa seda kah veel , et sinuga sarnane probleem on ka martinitol vist... loe "mootor" sektsioonist teemad läbi, äkki aitavad sind
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
ma olen oma auto taha tolmu sisse kraapinud 4x4 ja TURBO mitte ei lähe auto paremaks ja kiiremaks sellepärast tähtis on ikka see ,mis sul seal kapoti all on, mitte mingid sildid pagasniku peal! ja mootorikatte all on sul pildi järgi tavaline 2,0 dohc...
ahjaa seda kah veel , et sinuga sarnane probleem on ka martinitol vist... loe "mootor" sektsioonist teemad läbi, äkki aitavad sind
"martinitol" mis siis see veel on?!
ja et ostsime selle auto Saksammalt...5 aastat tagasi...et vaga lahe auto...sportiivne...ma tean et see pole taielik COSWORTH et cosworti peal on mingi 200 kW-tti...tapselt ei tea...
aga mul on 85kW...
I rather push a Ford than work to fill BMW tank...
Fix-Or-Repair-Daily...)
ma tean et see pole taielik COSWORTH et cosworti peal on mingi 200 kW-tti...tapselt ei tea...
aga mul on 85kW...
COS[wo][RTH kirjutas:Mul on FORD SIERRA COSWORTH 1992 D.O.H.C 2.0i EFI...
no sorry mees, aga cossust asi kaugel, kas peale pagassi kirja on sul mingit konkreetset tõestust ka et tegu cossuga millele tavaline dohc peale pandud vms!!???
ehk siis sa peaksid alustama laused et: Mul on FORD SIERRA 1992 D.O.H.C 2.0i EFI...
tore oleks et oma allkirja viiksid vastavusse tegelikusega, võid tekitada inimestes valesi arusaamasi