Kuskil 2006a. septembris tuli suur soov järgmist autot endale saada...kuna vana moskvich hakkas ää tüütama..sai siis auto24 lahti löödud ja uuritud..mida saab nii kuni 10 000eek eest...vaatasin nii volkarit ja ka teisi marke...kuid silma jäi üks sierra ...1987 aasta väljalase...selline kistall sinine...(Saksa keeles "kristalblau/D" vms.).ja hinnaks küsiti 8000eek...hakkasingi siis telefonitsi uurima...et kas kindlustus ja üv tehtud jne..uurisin ka teisi silma jäänud autosid..kui just see hakkas kõige rohkem meeldima..sai siis kohale mindud ning tehtud pisike test sõit...see kulges edukalt..pidurit töötasid edasi läks kah kuid häirima jäi klõbin mootoris..põhja kaesin kah üle...paistis ok....peale mitme tunnist mõtlemist ja otsustamist..sai ta siiski ää toodud..ja nii ta mulle siis saigi..
Täpsem info autost:
-Edasi viivaks jõuks siis 2.0 OHC karpaga
-1987a. väljalase
-Taga pisike toonring
-Kesklukustus puldiga
-Klaasist katuseluuk
-Esi istmete vahel käetugi
jne.
Autoga tehtud/vaja teha:
-Esimese asjana tuli tal vahetada kardaan..kuna see otsustas esimese kaapeka peale pooleks minna....ja mitte rist...vaid toru ise läks pooleks!!
-Järgmiseks tegin õli ja hammasrihma vahetuse..kuna eelmine omanik ei teadnud..millal ta oli viimati seda teostanud..

-Siis jõutsin järgmise detailini..tagumised piduriklotsid
Nende asjadega siis esialgne remont lõppes...
-Olin saanud juba ~10 000km sõidetud..kui otsustas minna siduri tross..ja Kersti mind pukseeris vanavanemate garaaži

-Järgmiseks hakkas laguma mootor..ja peale pikki jääraja sõite ja suurt harjutamist otsustas aiste vahel olnud mootor minna pensionile see siis juhtus kuskil veebruari keskel...olin juba mõtlemas et nüüd siis on selle autoga kõik..ning olin juba mõtlmas järgmist soetada..kuid üks sõber pakkus et osta tema ford granda vms..

ahjaa...viimane asi mille vahetasin oli vasak tagumine piduri töösilinder...
oeh...see jutt siis mineviku kohta....nüüd siis tulevik..

see siis on pisike jutuke minu autost..pildid panen siis kui saan enda arvuti taha...