Temperatuuri näidik.
Temperatuuri näidik.
Palju näitab teie sierradel temperatuuri näidik töösooja mooteriga näiteks maanteel sõites? Mul asi selline ,et temperatuuri näidikul on selline ala ,kus on tekst NORM ja töösooja mootoriga asub see seier kuskil M tähe keskel. Kas on viga Temperatuuri anduris?
Suvel umbes sama värk, Tundub ,ettermostaadi viga nagu ei ole ,sest sooja hakkab suht kiirelt tulema ja maanteel on kah sama koha peal. Aga Kui näidik midagi tarka ei näita ,siis pole millegiga ka kontrollida palju see jahutusvedeliu temperatuur ikkagi on. Aga mis asendis muidu teie autodel need näidikud töösoojal mootoril on? Keskel ?
ma küll kindlalt ei tea, kas ta mul töötab(temp andur), aga tavalisel maanteesõidul seisab seal R ja M vahel. pärast seda, kui iluvõre ära vahetasin(enne originaal, nüüd võrk) siis langes pisut. aga samas kui läheb kuumaks, siis näitab, et on kuum. ja külmast peast näitab, et on külm... 

Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
-
- Klubi auliige
- Kontakt:
Kui oma sirje ostsin oli ka temperatuuriga mure
Oli seal all M-i peal.Vahetasin siis temp. anduri ära aga eriti parem ei saanud.Läks ka termostaat vahetusse ja siis nagu oligi korras.Nüüd on ilusti O peal(st.natuke üle poole),ka maanteesõidul.
Hoiatus:Kontrollige kindlasti radikaandur(ventikaandur) ära,muidu võib mootor ära küpseda.Mul see igaljuhul ei töötand ja läks linnasõidul liiga kuumaks.Nüüd kõik korras

Hoiatus:Kontrollige kindlasti radikaandur(ventikaandur) ära,muidu võib mootor ära küpseda.Mul see igaljuhul ei töötand ja läks linnasõidul liiga kuumaks.Nüüd kõik korras

-
- Klubi auliige
- Kontakt: