TEEMA LUKKU

Kapotialused jutud
kriimsilm
aktivist
Kontakt:

Postitus Postitas kriimsilm »

mina sain ka jaole... jõudsin täna koju... just... asjad mis välja tulid syytejuhtmed olid nõksu tagasi visanud millest ei tea:S praegu syyde jummala vale tyhikäiku pole bensukulu mega aga õnneks jõudsin koju mis te arvate mis tegema peaks??
Kriss
aktivist

Postitus Postitas Kriss »

juhtmed said ikka õieti peale? õige järjekord on eestpoolt silindreid lugema hakates 1-2-4-3 ja seda kõigid 4 silindrilistel fordidel jagajal peaks olema nii, et kui kaant pealt poolt vaadata siis alt vasakul on esimene ja siis vastupäeva järgmised
ehk siis
3 4
1 2
kui jah siis proovi kõrvajärgi süüdet õigeks keerata, kui enne süüdet ei keeranud ja lihtsalt juhtmed valesti olid siis ei tasu ka jagajat keerama hakata, ega süüde päris ise paigast ära ei jookse
kriimsilm
aktivist
Kontakt:

Kriss kirjutas:juhtmed said ikka õieti peale? õige järjekord on eestpoolt silindreid lugema hakates 1-2-4-3 ja seda kõigid 4 silindrilistel fordidel jagajal peaks olema nii, et kui kaant pealt poolt vaadata siis alt vasakul on esimene ja siis vastupäeva järgmised
ehk siis
3 4
1 2
kui jah siis proovi kõrvajärgi süüdet õigeks keerata, kui enne süüdet ei keeranud ja lihtsalt juhtmed valesti olid siis ei tasu ka jagajat keerama hakata, ega süüde päris ise paigast ära ei jookse
juhtmed olid ennem paigas aga ma ei tea miks mee pidime yhe astmevõrra juhtmeid tahapoole tõsta ma ei tea miks kurat mul mõistus otsas syyde vale tyhikäiku ei ole minekut ei ole kas ta võis äkki hammasrihme yle visata äkki?
Kriss
aktivist

tõstsid ühe astme võrra edasi ja nii jätsidki?
siis muidugi ei käi
võimalus muidugi on et viskas rihma üle
aga ehk ei käi õige juhtme järjekorraga seepärast et mõni jätab vahele ja/või süüde vale?
kriimsilm
aktivist
Kontakt:

Kriss kirjutas:tõstsid ühe astme võrra edasi ja nii jätsidki?
siis muidugi ei käi
võimalus muidugi on et viskas rihma üle
aga ehk ei käi õige juhtme järjekorraga seepärast et mõni jätab vahele ja/või süüde vale?
aga kui rihm jookseb yle kas siis syyde paigast ja kuida ma paika saan appi aidake keegi??
tamar
Moderaator

Postitus Postitas tamar »

Kui rihma ajad paigast ära siis jah auto ei sõida normaalselt.
Sõber rihma natukene paigast ära ajada ja jõud nagu kadus motoorist, tulid imelikud hääled sisse ja kõike muud, mõtes et nüüd kap remont aga süütenurk oli vägagi võssa.

mõned lingid mida uuri (eiolnud aega süveneda, äkki saad kasulikku inffi)

http://foorum.sierraclub.pri.ee/viewtopic.php?t=503

http://foorum.sierraclub.pri.ee/viewtopic.php?t=889

http://foorum.sierraclub.pri.ee/viewtopic.php?t=703
kriimsilm
aktivist
Kontakt:

kyynlajuhtmed vahetatud natuke läks paremaks aga nii nagu varem ei ole nuuks...ei mina tea ma uurin natuke neid hammasrihma positsioone aga kas klapid pähe ei jookse mingi valemiga??
kriimsilm
aktivist
Kontakt:

aga kysimus jälle selline kui paar hammast valed kas siis liigub ka jagaja rootor ka paigast????
Kriss
aktivist

kui üldse rihma üle visaks siis oleneb kust ta sul üle viskas? vändast rattast, nuka rattast, "jagaja rattast"?
kui ainult viimasest siis ei saa klapid pähe joosta aga süüde läheb sootuks valeks ja naljalt jagaja keeramisega õigeks ei saa, kui vändast siis nii süüde vale kui oht et klapid lähevad pähe jne
Vasta