kapotialust plekilätakat , kus kerenumber saab kuidagi uut?

vaba teema, mula ja pläma...
Vasta
AlarT
sõltlane

kapotialust plekilätakat , kus kerenumber saab kuidagi uut?

Postitus Postitas AlarT »

Tervist küsimus siis niisugune, kas kapotialust plekilätakat sierral, kus kerenumber on on võimalik kuidagi uut hankida või kasvõi ise teha , on kellelgi ideid võimalusi ?
või teine küsimus, kas keegi teab kuidas saaks arvelt maha auto mida enam pole ja pole võimalik ka lammutustõendit võtta alles on vaid pass numbrid ja see ,et ta arvel on.
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.
tyymiiz
kasutaja

Re: kapotialust plekilätakat , kus kerenumber saab kuidagi

Postitus Postitas tyymiiz »

al101 kirjutas:Tervist küsimus siis niisugune, kas kapotialust plekilätakat sierral, kus kerenumber on on võimalik kuidagi uut hankida või kasvõi ise teha , on kellelgi ideid võimalusi ?
või teine küsimus, kas keegi teab kuidas saaks arvelt maha auto mida enam pole ja pole võimalik ka lammutustõendit võtta alles on vaid pass numbrid ja see ,et ta arvel on.
sellega on see teema et kui 2-3a jooksul arki mingit infot selle masina kohta infot enam ei tule siis võetakse se masin ise automaatselt nimekirjast maha , et siis pm. kantakse maha !!!!
Life is way too short to Drive slow Evil PIston CCC&CCCR
tamar
Moderaator

Postitus Postitas tamar »

Ega ikka ei kanta küll maha kui 2-3a jooksul mingit infot ei tule.
Kui on mingi 93a ja uuem pass siis eikanta maha. Aga kui on ntx 92a pass siis kantakse maha, missest et eesti oma.

Minul m401 kohta pole arki maitea palju aastaid infot saatnud, ikka arvel ja kindlustusest maksevaba leping tehtud jne.
tyymiiz
kasutaja

Postitus Postitas tyymiiz »

noo siis ma kl ei tea kuna kui me käisime seal kah selle kohta uurimas et maha kanda masinat siis laske tal 2-3a seista ja siis pidid ise maha kandma ! rohkem ma tõesti ei oska aidata siis !!!
Life is way too short to Drive slow Evil PIston CCC&CCCR
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

tamar kirjutas:kindlustusest maksevaba leping tehtud jne.
sellepärast sul arvel ongi
kui autoga ei ole tehtud ühtegi tehingut kaasa arvatud kindlustus tehingud, siis kantakse maha. vähemalt kanti need millel eei olnud tehtud kindlustust, kas nad ka edaspidi maha kannavad ei tea
xr4
fanaatik
Kontakt:

Postitus Postitas xr4 »

ei kanta maha midagi
kuna seadus muutus siis lampi maha ei saa kanda!
nimelt oli mul prelude ja vaja oli asi maha kanda, läksin arkki ja öeldi et ilma lammutus tõendita ei saa- ma selle peale et auto on juba ammu tükkidena maha müüdud midagi pole alles- siis mõtles veits ja lasi avalduse kirjtada et jupid on ammu maha müüdud st enne seaduse muudatust ja maha ta kantud saigi
Vasta