Nu aga miks vana forumi postid eisäilind? oleks võind jätta, või eisaand? Kaua see foorum kestab? on aint foorum või tehakse ka klubi, leht kus sierradest juttu jne ja ka foorumlaste pannid?
Võiksin abiks olla, a kodukat täiendada eioska, oskan aint ``katalooge`` ja pildialbumeid luua. Andmete ja muu otsimisel võiksin abiks olla...
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
Vanast foorumist andmebaase ei säilinud. Sorry.
Siin serveris on antud momendil meil võimalik kuus kuud makstud.
Igasugune abi teretulnud. Ma olen praegu päris üksi. Ei oska siin ka monedil rohkem teemasid ega asju ette võtta. Momendil tegelen kodukaga. Selle avan samuti pool küpselt, praktiliselt ilma sisuta. Niimoodi on momendil asjad.
noniii, tervist mehed.....jõudsin kah lõpuks siia
iagathes, niikui sierraclub.pri.ee sisse kirjutasin tuli hea tuju sisse....väga kena värk on siin....
nyyd aga tuleks seda kiiresti arendama hakata ning promoda jne....
see kodukas ehk foorum oleks olnud säilinud kui oleks olnud ÜKS isik (nime ei maini parem) võinud anda uuesti paroolid jne serverimaailma... oleks olnud kööga teemaga et ei tööta leht jne ... kõik oleks töödanud... ma ise ka pahane nüüd suht aga too isik ise kadus ära kui tahtsin abistava käe ulatada
Seoses teemaga "Abi kui hätta jääb" tekkis idee, et siia foorumisse võiks ka teha sarnase teema või jaotuse, nagu on fastfords'i foorumis on "Kontaktid". Ainult klubilikkmetele ligipääs ja sinna kõik oma kontaktid üles ilma, et oleks mingit andmete kuritarvitamist karta.
Momendil nii, et "Klubi" ja "Liikmete autod" on nähtav ainult registreerunud kasutajatele. Kuidas ma määran, et kes on need kasutajad, kes näevad mingit veel salajasemat kohta. Või saatke mulle ps oma andmetega ja ma panen need salakohta üles ja anna juurdepääsu saatjale. Kõik kes on oma andmes saatnud saavad juurdepääsu. Teised ei tea ega näe.