sõber tegi ka 2.0is mootori ära, hooratas kergemaks, plokikaant lihvitud, otseväljalase, 7bemmi benapump, koonusfilter ja mida kõike veel, kuid minu dohc'ist ikka jagu ei saanud...tann15 kirjutas:Kus juures meil yritusel käis üks 2.0 is ja ei saanud sellekohta öelda et see ei liikunud tavalisele sierrale dochile tegi silmad ette niet paha hakkab aga sellel oli plokki kaant ka lihvitud jne![]()
ohc vs dohc
Motorsport is a lifestyle
no kõik ikka sõltub kuidas minna anda..aga rahulikult sõites võtab ikka sama
kuigi ma eriti ei pööra bensukulule tähelepanu kuna sierra pole mul igapäevaliikur vaid rajamasin
peab tõdema et suudab bmw-dele ilusti konkurentsi pakkuda
sellepärast mainisin just bmw-d et need on sprintidel ja lumeradadel põhilised tagaveolised kui välja arvata mõni üksik vaz vms
ega mul bmw-de vastu midagi pole ma lihtsalt räägin et suudab samaväärselt ford ka ennast näidata erinevalt üldsuse arvamusest
kuigi ma eriti ei pööra bensukulule tähelepanu kuna sierra pole mul igapäevaliikur vaid rajamasin
peab tõdema et suudab bmw-dele ilusti konkurentsi pakkuda
sellepärast mainisin just bmw-d et need on sprintidel ja lumeradadel põhilised tagaveolised kui välja arvata mõni üksik vaz vms
ega mul bmw-de vastu midagi pole ma lihtsalt räägin et suudab samaväärselt ford ka ennast näidata erinevalt üldsuse arvamusest
Vale jutt, ei pea takistust olema, peab olema õige pikkus esimese helilaineid summutava elemendini, milleks võib olla näiteks resonaator, aga võib ka lihtsalt toru lõpp olla.
Mulle ikka meeldib seda pilti näidata, kui keegi tuleb takistusest rääkima (üks maailma parimaid töömahu/võimsuse suhtega mootoreid, Toyota F1 V10):

Mulle ikka meeldib seda pilti näidata, kui keegi tuleb takistusest rääkima (üks maailma parimaid töömahu/võimsuse suhtega mootoreid, Toyota F1 V10):

Viimati muutis Jesper, 20 Dets 2007, 22:26, muudetud 1 kord kokku.
vastusurvet on vaja, midagi peab olema, see mootor pildil ei ole teps mitte sierra mootor, tavaline sõiduauto mootor ei ole arvestatud tavalise tühja toruga, kus mitte midagi vahel pole. Tean ühte meest , kes summutitega tegeleb ta teab rääkida, see et tavalisel sõiduautol mitte midagi ei pea vahel olema on loll jutt, sa lihtsalt kaotad oma auto võimsuses sellega. Eriti kannatab lõppkiirus, kui ma õieti mäletan.
ja kui vastu vaidled siis vaidle terviseks ja sõida oma aeglase autoga edasi ja unista ,et see on hea, pole minu mure, minu jutt on siin räägitud.
ahjaa, kui pilti hoolikalt või ka vähemhoolikalt vaatate, märkate, et seal on päris jubedad kõverikud sel summutil sees, teps ei ole tegu sirge toruga ja sel on oma põhjus.
paraku ei vaja ainult kahetahtkiline takistust summutil, kulla tarmo. Summuti arvutamiseks on omad valemid jne, ei panda teps mitte suvalist toru sinna otsa lihtsalt.
ja kui vastu vaidled siis vaidle terviseks ja sõida oma aeglase autoga edasi ja unista ,et see on hea, pole minu mure, minu jutt on siin räägitud.
ahjaa, kui pilti hoolikalt või ka vähemhoolikalt vaatate, märkate, et seal on päris jubedad kõverikud sel summutil sees, teps ei ole tegu sirge toruga ja sel on oma põhjus.
paraku ei vaja ainult kahetahtkiline takistust summutil, kulla tarmo. Summuti arvutamiseks on omad valemid jne, ei panda teps mitte suvalist toru sinna otsa lihtsalt.
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.