Ford Sierra 2.0 -dohc- '90, magnar

Kasutajate pikendused
Vasta
Karl
kasutaja

Postitus Postitas Karl »

Väga korralik pill,sai kolmapäeval oma silmaga ära nähtud (Y)
siil
aktivist
Kontakt:

Postitus Postitas siil »

ja infot auto kohta?
paistab olema hea auto
elu on ilus ja õlu on elus

http://www.s-tuning.ee
magnar
turist

Postitus Postitas magnar »

niipalju siis autost, et 2.0 dohc, 85kW, Eestis aastast 97', Eestis oli see auto enne ühe vana professori käes ja peale seda ühe vanaproua käes. minu käes auto alates 2004 augustist.
auto suht lisadeta, roolivõimu ka pole.
carlsbergi nelipäki eest sain tagumised seljatoed koos käe- ja peatugedega. alarm sai ka peale pandud.
natuke esisillas sai remonditud eelmine aasta, puksid ja sarniirid vahetatud ja esimesed piduriklotsid kah, muud nagu polegi teinud
Priit
Moderaator

Postitus Postitas Priit »

mina olen ka näinud :wink: kusjuures päriselus näeb veel parem välja kui pildi pealt! sisu oli ka väga ilus puhas! kiiduväärt
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
erki
Administraator
Kontakt:

Postitus Postitas erki »

väga kena!
mis plaanid autoga on?
ja selline küsimus et miks 85kw on? mul endal kah 90' dohc kuid 88kw :P
Motorsport is a lifestyle
magnar
turist

:roll: selle kW kohapealt ei oska nagu midagi kosta, nii mul dokumentides kirjas on, aga kindlustuse poolest hea et 85 8)

ja suuri plaane nagu autoga polegi, audiot natuke peab lisama, ehk mingi kasti taha viskama.. ja bamperid tuleb ka korda teha enne suve... aga spoileriringide ja muude vidinate peale pole ma kordagi mõelnd... niisamagi ilus auto
TOm
Administraator

Postitus Postitas TOm »

sellest kw teemast väääga palju jahutud siin foorumis juba :D ja üsna selgusetu asi tundub olema.

mul ka 85 kw :P
powered by 2.0 Ohc
valmar
kasutaja

Postitus Postitas valmar »

tundub jah päris korralik olevat
magnar
turist

antsohh
turist

Postitus Postitas antsohh »

käi ära, ei tohi sellist beautyt müüki lasta, see tuleb muuseumi jaoks säilitada! Arvatavasti varsti Tartus ainus sõitev Sirje!
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

Et siis minu, Sigmari, Tuuning1, Italiaanopriidu jne. omad kaovad ära?
antsohh
turist

tarmo kirjutas:Et siis minu, Sigmari, Tuuning1, Italiaanopriidu jne. omad kaovad ära?
Srry tarts, aga ei ei, aint sigmari, tuuningu ja priidiku, jne. kaovad, aga sinu ja magnarii omad jäävad! Teised haihtuvad mingi aja möödudes lihtsalt õhku!!!
Priit
Moderaator

Postitus Postitas Priit »

antsohh kirjutas:
tarmo kirjutas:Et siis minu, Sigmari, Tuuning1, Italiaanopriidu jne. omad kaovad ära?
Srry tarts, aga ei ei, aint sigmari, tuuningu ja priidiku, jne. kaovad, aga sinu ja magnarii omad jäävad! Teised haihtuvad mingi aja möödudes lihtsalt õhku!!!
millal see umbes juhtub? Kui varsti , siis ei hakka enda omal üldse stanget värvimagi ja ostan kohe bussisõidukuukaardi ära :lol:
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
antsohh
turist

italianopriit kirjutas:
antsohh kirjutas:
millal see umbes juhtub? Kui varsti , siis ei hakka enda omal üldse stanget värvimagi ja ostan kohe bussisõidukuukaardi ära :lol:
siis haihtuvad, kui saab tõeks ettekuulutus, 8tunni roosteussist, kes ööga teeb puhta töö, ja isegi rehvide seest traadid jõuab ära süüa... jätab mälestuseks aint ööjooksul kolmkorda vahetatud naha
Vasta