vaba teema, kuid jääme viisakaks
-
- kasutaja
Ostsin xr4i varsti teen teema kah sellest, sierrast mina nii lihtsalt üle ei saa!
Ja mul üks kysimus veel tanni kohta et miks ta peab igal pool foorumis mdiagi targutama mitte targutama vaid lihtsalt yltema isegi siis kui ta mitte mdiagi ei tea ntx on müügi kuulutused need mis talle kõige rohkem meeldivad
Ja mul üks kysimus veel tanni kohta et miks ta peab igal pool foorumis mdiagi targutama mitte targutama vaid lihtsalt yltema isegi siis kui ta mitte mdiagi ei tea ntx on müügi kuulutused need mis talle kõige rohkem meeldivad
Ikka serviti ütles siil kalevipojale ikka serviti!
äkki sellepärast et ta on tühikargajast tilganäppija sr foorum jaah see tavaliselt selliste pärusmaa ja hakkame kah siin seda teemat aretama v et ntx mina arvan et hr karpa pildipeal olev auto on vt ja tarmo avatar on kah raudselt vt üle üldse kõigil on vt avatarideks kellegil realselt autot pole ja on kõik jalamehed või sõidavad ratastega ringi
kas ma mitte pole osav Loodan et keegi ei solvu nyyd egas ma siis pahapärast
:D:D:D

kas ma mitte pole osav Loodan et keegi ei solvu nyyd egas ma siis pahapärast

Life is way too short to Drive slow Evil PIston CCC&CCCR
-
- kasutaja
millegipärast tundub mulle et sinu avatar on ka vttyymiiz kirjutas:äkki sellepärast et ta on tühikargajast tilganäppija sr foorum jaah see tavaliselt selliste pärusmaa ja hakkame kah siin seda teemat aretama v et ntx mina arvan et hr karpa pildipeal olev auto on vt ja tarmo avatar on kah raudselt vt üle üldse kõigil on vt avatarideks kellegil realselt autot pole ja on kõik jalamehed või sõidavad ratastega ringi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kas ma mitte pole osav Loodan et keegi ei solvu nyyd egas ma siis pahapärast:D:D:D

Motorsport is a lifestyle
Ten points !erki kirjutas:millegipärast tundub mulle et sinu avatar on ka vttyymiiz kirjutas:äkki sellepärast et ta on tühikargajast tilganäppija sr foorum jaah see tavaliselt selliste pärusmaa ja hakkame kah siin seda teemat aretama v et ntx mina arvan et hr karpa pildipeal olev auto on vt ja tarmo avatar on kah raudselt vt üle üldse kõigil on vt avatarideks kellegil realselt autot pole ja on kõik jalamehed või sõidavad ratastega ringi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kas ma mitte pole osav Loodan et keegi ei solvu nyyd egas ma siis pahapärast:D:D:D
![]()

tegelikkult polegi sellist masinat nagu sigull olemas see kõik on vandenõu ja vtVisible kirjutas:No kurat !2emty kirjutas:Visible avataril on kõige räigem VT ju...
nii korralikku siksi pole olemasnali, ladaklubis on mõni sama ilus
![]()
Tegelikult võin öelda, et seal ikka hulgim neid mis kõvasti korralikumad, enda oma tahaks hädasti noorendamist.

-
- kasutaja
Re: Lumine läbuteema !
ma olen kah nüüdseks õnnelik Kalendri omanik up jours kellel ei ole

-
- kasutaja
tann kui sa midagi ei tea siis ole vait
Ikka serviti ütles siil kalevipojale ikka serviti!
Aga kas ei ole siis mitte meie kallis dohc mootor seal peal:ennem ei usu kui näen
i

/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v