Mure käivitamisega.

Kapotialused jutud
Vasta
Martin88
turist

Mure käivitamisega.

Postitus Postitas Martin88 »

No nii. Olen siin foorumis uus ning sooviksin kõigepealt kõiki tervitada.

Hiljuti sain siis load kätte ja ka sierra omanikuks, auto iseinesest meeldib väga, kuid on juba tekkinud esimesed tõsised probleemid...

Oli nii, et kui auto külmast peast käima panna, suri välja. Noh, ajasin mootori soojaks, hakkasin sõitma siis jäi auto nagu uimaseks ja kiirus langes ja siis tuli nagu võimsus tagasi... Ja nüüd lõpuks ei lähe enam üldse käima. Ehk oskab keegi öelda, mida peaksin kontrollima?
Autoks on 1987 2.0 74 kW Ford Sierra
Vabandust, kui sarnane teema on juba olemas.

Veel seda ka, et kütusenädik ei tööta, kust ma seda kontrollima peaks, paak maha?
Dexter
Klubi liige
Kontakt:

Re: Mure käivitamisega.

Postitus Postitas Dexter »

Martin88 kirjutas:Veel seda ka, et kütusenädik ei tööta, kust ma seda kontrollima peaks, paak maha?
jep..kütuse taseme reostaadi kätte saamiseks/testimiseks..pead paagi maha krudima..kuid ise arvan et viga võib olla oksüdeerunud juhtmestikus/pistikutes....(ja kui soovid..siis saarel olemas nii reostaat kui ka näidikuplokk.. 87 a. auto oma....võimalus transport tallinna..)
Martin88
turist

Ei ole ma saarte ega Tallinna lähedalt. Kuid jah, tänud vastuse eest.

Ehk oskab veel keegi öelda, mida peaks kontrollima, et auto käima saada ja mis võiks olla põhjuseks võimsuse kadumisest?
EdvinS
turist

Postitus Postitas EdvinS »

Bensiini ikka on sees? On sul see katalüsaatoriga ? Kui on, siis võib katalüsaatori umbes olek tekitada seda, et hing on kinni kui gaasi vajutad. Endal kogetud probleem juba. Ja ilm tingimata ei pea paaki maha kiskuma, võid ka pagassi augu lõigata, kui tead muidugi, kus see kütuse taseme reostaat on. Ise tegin nii, kuna paagi poldid olid suhteliselt roostes ja kiire oli ka. Nüüd on mul seal nagu luuk ja kui midagi on siis saan kiiresti ligi sinna. Arvatavasti sul reostaat ikka terve. Tõenäoliselt on viga seal oksüdeerunud pistikus.
Martin88
turist

Noh, siiski oli karbussis mingi jamps sees ja auto töötab nüüd kenasti.
Üks asi korda, teine jälle rikki, seekord mootori temperatuuri näidik, aga probleem teada ning kohe korras. :]
Käivitamisega oli aga see jama, et vast see süüte juhtmete korpus oli juba vanavõitu ning ka see asi mis selle all on. (olen võhik ja nimesid ei oska öelda :( )
Vasta