Mootori pöörete kõikumine
Mootori pöörete kõikumine
Millest oleneb pöörete kõikumine? Seisis miskine pool aastat, nüüd mõned päevad korrastanud ning ainuke asi mida ei ole saanud paika on pöörded!
Et soovitusi paluks, mida teha?
Et soovitusi paluks, mida teha?
Re: Pöörded!
ms isendiga tegu
kallis auto on lihtsalt vaesuse varjamiseks
sierra 2.0 -dohc- 88kw 91a universaal
sierra 2.0 -dohc- 88kw 91a universaal
1993 a Sedaan 2.0 dohc
Tõenäoliselt tühikäigu mootor, võib olla ka ,et küünlad ja õhukulu lugeja jamavad.
Ja mis moodi ma seda nagu siis vaatama peaksin? Et nagu fikseerida see jama?EdvinS kirjutas:Tõenäoliselt tühikäigu mootor, võib olla ka ,et küünlad ja õhukulu lugeja jamavad.

-
- kasutaja
56774098 helista homme ma tulen vaatan üle
Ikka serviti ütles siil kalevipojale ikka serviti!
Kui sobib, siis homme kell 17:30 ( KUI pole LIIGA pime juba ) aga teine variant on siis kas laup või pühap.Karbussikas kirjutas:56774098 helista homme ma tulen vaatan üle
Endale sobiks muidu nädalavahetus rohkem.
-
- kasutaja
Tänud Karbussikale, asi lahendatud! Viga seisnes gaasitrossi anduris!
-
- kasutaja
jah justKarbussikas kirjutas:gaasi siibri;)

tülitan siis samuti.probleemne söbra auto siis-sierra 1992 1.8 66kw-probleem pööretega,et soojalt viskab 3000-4000ni ja tagasi vajub väääggaa vaikselt.mis vöiks pöhjus olla.tk mootor korra eemaldatud,kuid muutusi ei esinenud.mida veel kahtlustada?
igasugune abi teretulnud.
igasugune abi teretulnud.
Re: Mootori pöörete kõikumine
võib eeldada, et tegemist on karburaatormootoriga, seega võib üks vea põhjustajaid olla ujukinõel, mis ei sule tihedalt, või siis bensiinirõhu või koguse regulaator(scorpal oli regulaator ka, ma sierra kohta ei oska öelda niimoodi lambist) alustaks ikkagi lihtsamast. võibolla on tooreklapi ajam kinni jäänud?
targad saavad teise võimaluse, lollidele seda ei anta! R.I.P liiklushuligaanid!!
tänan vastuse eest:öigus-tegemist karpaga,kuid kus vöiks antud detail asuda(röhu/koguse regulaator)kas mitte tooreklapi ei reguleeri mingi mootor,mille nöel käib üles alla?lapik kirjutas:võib eeldada, et tegemist on karburaatormootoriga, seega võib üks vea põhjustajaid olla ujukinõel, mis ei sule tihedalt, või siis bensiinirõhu või koguse regulaator(scorpal oli regulaator ka, ma sierra kohta ei oska öelda niimoodi lambist) alustaks ikkagi lihtsamast. võibolla on tooreklapi ajam kinni jäänud?
karpa mootoril võib pöörete kõikumist mõjutada ka lisaõhu saamisel sisselaske kollektori ja karpa vahelt - lahja küttesegu