silinder

Kapotialused jutud
Vasta
FordSierra2.0Clx
kasutaja

silinder

Postitus Postitas FordSierra2.0Clx »

kuidas ma saan kõige kergemini teada,et silinder on sealsammuses,metsas nah:D
Ford Mustang 1969 Shelby Gt-500...it´s like a dream
IvoK
sõltlane

Postitus Postitas IvoK »

mida sa nimelt teada tahad ja millel, kas sierral et mis seisus on hüls, kolb, rõngad, põlemis kamber, klapid. ????
FordSierra2.0Clx
kasutaja

tegelikult on kolbi peal mingid tükid,sellised väiksed,ma olen allaes algaja autojuht ja värki :oops: :oops:
aga jamh,seal vist klapid või ma ei tea
IvoK
sõltlane

Postitus Postitas IvoK »

kas klappid pole puruks ja kolvile kalppid pähe jooksnud, siis kui need omavahel kokku putuvad 1 või kaks korda siis lööb kolb klappi sääre kõveraks, aga kui mittukorda tambib siis purustab ni kalppi taldriku, kui ka sääre küllest kilde, mis jäävad kolvi peale ja hiljem võivad sattuda kolvi ja hülsi vahele siis asi nutusem siis pead hakama hülsi ja veel lihvima+ uued klappid, mis on puruks või kõrerad need pead plokki kaane sisse sooveldama. kuidas kütuse kuluga on ja kas mõni silinder on järelt ära :?: :?: :?:
FordSierra2.0Clx
kasutaja

Silindrid on alles,aga nende peal on väikesed tükid
üsna palju neid kusjuures,ma mõtlesin kas see aitab,kui ma need tükid sealt ära võtan ja krdi uue pea asemele panen,sest mul pea olemas uus
IvoK
sõltlane

Postitus Postitas IvoK »

no siis kaane pead sa nii või naa maha võtma ja vaatama ega need tükid mis kolvi peal on pole hülsi seinu, kolbi ega kolvi rõngaid vigastanud. ja põhjuse pead tiada saama millest või kust need tükkid sinna ültse said ja mis materjalist need on, et mitte hiljem hakata oma tööd uuesti üle tegema, kui põhjust välja ei uuri. ikka omajagu noktsemist. :D
FordSierra2.0Clx
kasutaja

no need tükid on arvatavasti klapid siiski,aga jamh ma pean siis mootori maha võtma või siis kanalipeale saama kuhugi,aga see esimene varjant läheb ennem :roll:
aga jah,aitäh abi eest:)
mul tuleb ikka kõvasti jamamist arvatavasti...
kusjuures,kolvid on vist vigastada saanud,sest neil on paar väikest tükki ära tulnud,kuid mitte midagi hullu vähemalt silmapaistvalt,kolvid peavad ikka puruks olema,et mitte töödata,või pean uued kolvid ka ostma?! :(
IvoK
sõltlane

Postitus Postitas IvoK »

no oleneb kui puruks se kolb on, kui tükkid väljas siis targem uued kolvid osta, aga kui mingid kriimud ja pisikesed täkked peal on siis kanatab veel sõita :) edu igal juhul siis tegemisel, loodame et saad korda. 8)
FordSierra2.0Clx
kasutaja

jamh,ei ole mõtet
seal ikka päris koledad need
et siis läheb varuosadena müüki
Vasta