silinder
-
- kasutaja
silinder
kuidas ma saan kõige kergemini teada,et silinder on sealsammuses,metsas nah:D
Ford Mustang 1969 Shelby Gt-500...it´s like a dream
-
- kasutaja
kas klappid pole puruks ja kolvile kalppid pähe jooksnud, siis kui need omavahel kokku putuvad 1 või kaks korda siis lööb kolb klappi sääre kõveraks, aga kui mittukorda tambib siis purustab ni kalppi taldriku, kui ka sääre küllest kilde, mis jäävad kolvi peale ja hiljem võivad sattuda kolvi ja hülsi vahele siis asi nutusem siis pead hakama hülsi ja veel lihvima+ uued klappid, mis on puruks või kõrerad need pead plokki kaane sisse sooveldama. kuidas kütuse kuluga on ja kas mõni silinder on järelt ära

-
- kasutaja
no siis kaane pead sa nii või naa maha võtma ja vaatama ega need tükid mis kolvi peal on pole hülsi seinu, kolbi ega kolvi rõngaid vigastanud. ja põhjuse pead tiada saama millest või kust need tükkid sinna ültse said ja mis materjalist need on, et mitte hiljem hakata oma tööd uuesti üle tegema, kui põhjust välja ei uuri. ikka omajagu noktsemist. 

-
- kasutaja
no need tükid on arvatavasti klapid siiski,aga jamh ma pean siis mootori maha võtma või siis kanalipeale saama kuhugi,aga see esimene varjant läheb ennem
aga jah,aitäh abi eest:)
mul tuleb ikka kõvasti jamamist arvatavasti...
kusjuures,kolvid on vist vigastada saanud,sest neil on paar väikest tükki ära tulnud,kuid mitte midagi hullu vähemalt silmapaistvalt,kolvid peavad ikka puruks olema,et mitte töödata,või pean uued kolvid ka ostma?!

aga jah,aitäh abi eest:)
mul tuleb ikka kõvasti jamamist arvatavasti...
kusjuures,kolvid on vist vigastada saanud,sest neil on paar väikest tükki ära tulnud,kuid mitte midagi hullu vähemalt silmapaistvalt,kolvid peavad ikka puruks olema,et mitte töödata,või pean uued kolvid ka ostma?!

Ford Mustang 1969 Shelby Gt-500...it´s like a dream
-
- kasutaja