hehee paides lund sajab, muutke pealkiri ära lumine läbuteema taas:)
diisel sirts tõmbas ikka külge ka mul:) Huvitav, kas keegi viitsib need üle 400 postituse kõik, algusest lõpuni läbi ka lugeda? kokku tuleb selline õhuke juturaamat:P
Palju sellest 400-st postitusest lugeda kõlbab või midagi tarka öeldud on? Enamus nagu pealkirjas öeldud on läbu.
Muideks siin sajab ka korralikku lund praegu.
mayle kirjutas:Ühel tutaval on ka miskisugune rover ja selleks et esimesi piduri kettaid vahetada peab vabsee kõik silla jupid rata küljest lahti laskma ja neid eiole just vähe seal
just vahetasime accordil ca94a eimesi piduri kettaid ja seal tuli ka sitaks lammutada et asi tehtud saaks!
sellise asja peale lihtsalt annab tulla, et niiviisi autot ehitada
mayle kirjutas:Ühel tutaval on ka miskisugune rover ja selleks et esimesi piduri kettaid vahetada peab vabsee kõik silla jupid rata küljest lahti laskma ja neid eiole just vähe seal
just vahetasime accordil ca94a eimesi piduri kettaid ja seal tuli ka sitaks lammutada et asi tehtud saaks!
sellise asja peale lihtsalt annab tulla, et niiviisi autot ehitada
Hoiduge siis sellistest rontidest
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD / Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Hää kui keegi üldse Roverit kuskile teenindusse vastu võtab. Hoidun sellisest jamast. Mul Zaz mis vajab remonti pidevalt, kuigi väga lihtsa aga idiootliku ehitusega on.
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
Head naistepäeva mehed siis ja kerstile ka ning teistele naistele, keda meil siin ma ei tea kas on?
Mulle ikka see teema meeldib, siin saab läbustada nii, mis kole:)