august läbisõitmisel põrutamine näitab ikka seda et amordid tahavad vahetamist....
ma räägin tõsiselt omade kätega surusin kokku muidugi mitte tervet vedrut kuid yks keere läks vabalt kokku...ja mul on tunnistajad kahh:Dsirjevend kirjutas:kle ega ei usu küll eriti et sa need paljaste kätega kokku surusid...
august läbisõitmisel põrutamine näitab ikka seda et amordid tahavad vahetamist....
karta ju on:d ja krt mul autol el systeemiga mingi hull probleem:S ise pole teadja mees kuid teen millega saan hakkama...sirjevend kirjutas:päris hull sis ju
aga jahh eks annab seda ikka kuidagi ymber teha:D ma arvan ja loodan:Dal101 kirjutas:Niih aitan siis kah veidi, nimelt suunatule lüliti küljes ei ole 86a sierral ehk siis mk1-l tingimatta signaali nuppu. Sul on see seal põhjusel, kuna sul on L variant, ehk siis kõige lahjem sierra mugavus variant. GL, GLX ja Ghia, neil ei ole signaali seal, vaid rooli küljes, ei tea miks ford nii tegi, kas vihast vaesemate ostjate vastu, või mis värk, et ikka halvem oleks odavam sierra, et oleks mida kallimaga pakkuda.