italianopriit kirjutas:...Päeva heategu ka tehtud-hommikul sõitsin põltsamaalt tartu poole ja nägin kuidas üks noorpaar ei saa mitte kõrvalteelt maanteele. Jätsin siis auto seisma ja läksin appi tõukama. Naksti auto väljas ja endal ka hea tunne kohe...
minu hommik hakkas sedasi et astusin uksest välja ja kohe ühte passatit lükkama, siis aitasin ühe opeli liikuma saada, see järel pühkisin oma ja naise auto lumest puhtaks. Siis oli üks kaubik mul ees mille sain juba ära tõugatud, kuid siis üks tainas tuli talle vastu kitsal majadevahelisel teel ja ta pidi jäll tee äärde võtma ning jäi kinni. Juht lasi siis kõik sõiduautod minema keda ta takistas kaasaarvatud mind, kuid ma läksin eemale parklasse vaid kontrollima kas mul köie jupp on kaasas, kuna oli siis lasin tagurpidi ta kaubiku juurde tagasi ja üritasime sedasi teda liikuma saada, kuid tolku oli vähe, kutsusime ühe siis appi ja lükkasime ta kahekesi välja. Tööjuures viskasin siis umbes 2,5m laia ja 20m pika tee oma autole koos parkimis kohaga, kus juures lumi ulatus vahepeal munadeni. Peale tööpäeva viskasin igaks juhuks lumelabida kah autosse. Kodu juures siis viskasin oma autole meie maja kõige sheffima parkimis koha, nüüd ei julge aind sõitma minna kuna muidu võetakse ära

siis kaevasin ühe els kulleri välja ja viskasin maja eest natuke kõnniteed laiemaks.
See siis minu tänane tagasihoidlik heategu
Kes see ikka kiidab kui ise ei kiida, ma olen nii tubli