yax kirjutas:Kui tee veel pikalt siin arutate seda täpikammi, siis tuleb sellel teemale ka varsti täpp ette.
Mina panen neid täppe sinna ja üks mees veel. See mees on ühest riiklikust asutusest.
Selline on lihtsalt kord. Hoiduge täpiga teemadest.
täpp tuleb siis teemale ette kui seal OT tehakse ehk siis kui mina kirjutan
Edit: kes see Google [BOT] on?
Registreeritud kasutajad: 2emty, Google [Bot]
yax kirjutas:Kui tee veel pikalt siin arutate seda täpikammi, siis tuleb sellel teemale ka varsti täpp ette.
Mina panen neid täppe sinna ja üks mees veel. See mees on ühest riiklikust asutusest.
Selline on lihtsalt kord. Hoiduge täpiga teemadest.
täpp tuleb siis teemale ette kui seal OT tehakse ehk siis kui mina kirjutan
mul üks teema kus pole mitte ühtegi vastust ning täpp ees, siis ei saa seal nagu OT-d olla ju..
krt see uus soft on ikka jama küll, või ma ei suuda seda korralikult seadistada!
nimel vanasti oli nii et vaatasid huvipakkuvad teemad ära ja kui järgminekord sisse tulid siis olid aint värsketel postidel linnuke ees, aga hetkel on kõigil-teine kord jääb mulje et see märgi kõik teemad loetuks kah ei toimi korralikult
mul just see meeldib sellega, vanasti logisid korra sisse, ning vaatasid kiirelt tähtsad topicud ära, ning pärast kui aega oli sisi tulid uuesti ja pidid kuupäeva järgi otsima hakkama et teada kas on sinna midagi kirjutatud või mitte
vaat enamus ei teagi mis nende avatari aadress on, sest nad on minupoolt ümberlõigatud reeglitega vastavasse suurusesse ja riputatud sierraclub.pri peale, ning seejärel muudetud nende ankeeti vastavalt