kõrged pöörded kukuvad järsku alla ja sureb välja .
kõrged pöörded kukuvad järsku alla ja sureb välja .
Kui mootorit natuke piitsutada, siis hakkavad pöörded jamama. Mingi 5-6 tuhande juurest kaob jõud ära pöörded kukuvad kolinal alla, kui siduri alla vajutan ja gaasi peale anna tuleb jõud tagasi, kuid lõpuks sureb ikka välja. Siis kohe ei taha tööle minna, kui natuke ootad töötab jälle, madalatel pööretel ei juhtu midagi, jama hakka jälle pihta kui pöörded kõrgele ajada. Mootoriks 2.0 88a. Kõik võimalused teretulnud.
Re: kõrged pöörded kukuvad järsku alla ja sureb välja .
kontrolli üle kütuse torustik ja vaheta välja bensiinifilter!! ahjaa, vaata et paagis ka bensiini piisavalt oleks;)
OK tänud, selline küsimus ka veel ,et mis oleks normaalsed tühikäigu pöörded, mul on need 600
, võiksid kõrgemad olla. Ning kuidas ma tuurikruvi üles leian 2.0 och l 88a.

ei saa aru mis mootor sul on, kas karbussiga või pritsega.
karbussiga 77kw 

tuurikruvi on samm-mootori plunžeri vastas (pildil samm-mootor puudu)

seda tuleb keerata, nii et aitaks. siis tee veel kindlaks, kas plunžer saaap ka selle jurakaga el. ühenduse ja siis kontrolli 1 mm lehtkaliibriga, kas suudab tühikäiku hoida. kaliiber tuleb plunžeri ja selle nn tuurikruvi vahele panna

seda tuleb keerata, nii et aitaks. siis tee veel kindlaks, kas plunžer saaap ka selle jurakaga el. ühenduse ja siis kontrolli 1 mm lehtkaliibriga, kas suudab tühikäiku hoida. kaliiber tuleb plunžeri ja selle nn tuurikruvi vahele panna
targad saavad teise võimaluse, lollidele seda ei anta! R.I.P liiklushuligaanid!!
ok proovin thx
Kas said oma probleemile lahendust? Mul on täpselt sama mure, et ehk oskad öelda siis mis tegid, et korda sai?sirje kirjutas:Kui mootorit natuke piitsutada, siis hakkavad pöörded jamama. Mingi 5-6 tuhande juurest kaob jõud ära pöörded kukuvad kolinal alla, kui siduri alla vajutan ja gaasi peale anna tuleb jõud tagasi, kuid lõpuks sureb ikka välja. Siis kohe ei taha tööle minna, kui natuke ootad töötab jälle, madalatel pööretel ei juhtu midagi, jama hakka jälle pihta kui pöörded kõrgele ajada. Mootoriks 2.0 88a. Kõik võimalused teretulnud.

KLe ma ei tea, hakkas ise veits paremini tööle, kuid korda ei saand, ma arvan, et bensupump jamas mingitpidi. Ei saand bensu peale piisavalt.